2777
2789
عنوان

متاهلا

178 بازدید | 18 پست

بچه ها نامزدی که ۱سال بت محبت میکرده اما جدیدا تحویلت نمگیره بهت پیام نمیده زنگ نمیزنه با خانوادم رفتیم خونشون ک ببینم چیشده ولی گفت هیچی،بامن‌مشگل نداره اما عوض شده زیرسرشم بلندنشده چون وقتشو نداره اینم بگم خیلی اویزونم بهش و وابستش هستم هی میگم بم توجه کن پرا اینطورشدی میگ باشه یروز خوبه باز دوباره بی محلی... خیلی بش اطمینان دادم گ دوسش دارم وهمیشه دلتنگشم

. و دارم ازین بی توجهیش اذیت میشم،مریض شدم اصن،چکاکنم ینی؟حرفم اصن نمیزنه ینی حرفی نداره که بزنه برا توجیه بی توجهیش

هیچوقت وابسته زیادی به پردها نشید خودتون اذیت میشید خواهشا برای ارزش خودتون قائل بشید 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت وابسته زیادی به پردها نشید خودتون اذیت میشید خواهشا برای ارزش خودتون قائل بشید 

میدونم باور کن خب ۱سال اینطود بودم دارم اذیت میشم میگم فازش چیه

ببین اون مواقع ک باهات صمیمی تربود شایدبخاطراین بود ک اوایل اشناییتون بود

الان دیگه زده شده اشتیاقش کمترشده

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

میدونم باور کن خب ۱سال اینطود بودم دارم اذیت میشم میگم فازش چیه

من مشاوره نیستم از سر تجربه میگم 

عزیزم بابت رفتار جدیدش و تغییری در آن ازش دلیل بخواه و قانع کن تا دلایل بهت بگه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

دوستت نداره ببخش که رک میگم 

هیچ مردی از زن وابسته و اویزون خوشش نمیاد ..زنی که رفتار زنانه نداره و باسیاست نیست و خودشو تحویل نمیگیره قطعا شوهرش تحویلش نمیگیره   ....هی یکی بهت بگه که به من توجه کن شما خودتم باشی فکر میکنی به به من چه آدمیم که همه آویزونمن و خودتو میگیری 

مردها دوست دارن کشف کنن و فاتح باشن ..شما انقدر خودتو راحت لو میدی که جذابیتی نداری دیگه 

اینکه زیر سر بلند شده و فلان هم انقدر با قطعیت نگو ..مرد سرد بشه پیچ میخوره ...شک نکن 

شما مهرطلب هستی و تله رهاشدگی داری قبل ازدواج باید درمان میکردی

من مشاوره نیستم از سر تجربه میگم  عزیزم بابت رفتار جدیدش و تغییری در آن ازش دلیل بخواه و قانع ...

هیچی نمیگه..میگت بش زیادتوجه کردی فاصله بگیر تا اون بیاد سمتت..ولی سختمه

هیچی نمیگه..میگت بش زیادتوجه کردی فاصله بگیر تا اون بیاد سمتت..ولی سختمه

یبار اینو امتحان کن فک کن برات سخت نیس خودتو به بیخیالی بزن ببینم نتیجه میگیری یا نه 

خب الان ینی دیرشده واس اینک تغییر کنم؟

تغییر نه ...باید درمان کنی 

و باید بگم کار یک روز دو روز نیست ...اخلاق نهادینه شده و باید تراپی بگیری 

اینکه دیره یا نه بستگی به طرف مقابل شما داره 

اما طبق تجربه کاریم و حتی شخصیم میگم مرد وقتی فاصله میگیره دست و پا زدن یک طرفه اشتباهه ..اول مطمئن شو که نامزدت خیلی وقته از این رابطه خارج نشده باشه