2777
2789
عنوان

کی بچه ش iugr بوده و زودرسم بدنیا اومده و NICU نرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 39207 بازدید | 147 پست
بچه من سونو بهترین وزنی که دادن ۱۸۰۰ بوده.خیلی ضعیفه بچم.ای کاش برای منم ۲ کیلو میشد. برام دعا کن خ ...

عزیزم هفتت خوبه. ولی دکتر بخاطر توقف رشد میتونه سزارین اورژانسی برات بنویسه.

پسرمن ۳۲ هفته با وزن ۲۳۰۰ بدنیا اومد به خاطر پارگی کیسه آب. ۱۴ روز بستری بود. 

اصلا نگران نباش زود بزرگ میشه. استرسم از خودت دور کن که سمه . انشاالله بسلامتی و  دلخوش بغلش کنی

پسرم، معجزه زندگی من🤩
بچه من سونو بهترین وزنی که دادن ۱۸۰۰ بوده.خیلی ضعیفه بچم.ای کاش برای منم ۲ کیلو میشد. برام دعا کن خ ...

به منم تو سونو گفتن 1800 رفتم خونه یکهفته کباب و معجون خوردم بچم وزن گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه خواهرم ۴۰ هفته ۲۲۰۰بود

دخترم ۱۶۵۰ توهفته۳۴ ،۱ماه nicuبود

البته زودترترخیص میشدیه سری مشکلات دیگه پیش اومد

الان شنیدم بخاطرشرایط کرونا وزن بچه بالا۱۵۰۰ باشه وشرایطش خوب باشه نهایت ۱هفته میزارن تودستگاه،ترخیص میکنن

بچه فامیلمون ۱۴۰۰ جدیدابه دنیااومده ،سریک هفته ترخیص کردن

عزیزم هفتت خوبه. ولی دکتر بخاطر توقف رشد میتونه سزارین اورژانسی برات بنویسه. پسرمن ۳۲ هفته با وزن ۲ ...

دیگه سز ممنوعه انگار.شکم اولم هستم 

دکترم بیمارستانی که ان آی سیو نداره سز میکنه.

اینجا فقط دولتی ان آی سیو دارن. شخصیا ندارن.

من همه ی این شرایط رو داشتم

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

میترسم طاقت نداشته باشه. آخه اینجور شنیدم. الان ۱۷۰۰ سونو تخمین زده. بچه اولمم هست. بعد سالها نازا ...

برو سزارین اگه خدایی نکرده لازم باشه با آمبولانس میبرنش جایی که ان آی سی یو داره

دقیقا دقیقا همین مشکل من بود اصلا امادگی طبیعی نداشتم ولی مجبورم کردن طبیعی بدنیاش بیارم تو بیمارستان دولتی چون ان ای سی یو داشت

من ۳۴هفته زایمان کردم یک هفته بستری بود فقط اونم بخاطر زردی شدیدش

وزنشم ۳کیلو بود ماشاالله

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
iugr بودی؟ چقد شد؟ چند هفته زایمان کردی؟

عزیزم میشه این اصطلاحی ک میگین رو کمی توضیح بدین و کی مشخص میشه ک جنینی داره یا ن ممنونم

من از آن وقت که دربند  توام آزادم