2777
2789

من شرایطم اینجوره.

iugr هستش.ریسک زایمان زود رس دارم. بارها برای خونریزی و درد بستری شدم.

میترسم یهو زایمان کنم. دولتی NICU داره طبیعی زایمان میکنن.بچم ریزه میترسم نتونه طاقت طبیعی بیاره.

شخصی هم که سز میکنن   NICU نداره. 

من آی یو جی آر نبود ولی نارس دنیااومد دخترم۲۸ هفته

وطبیعی دنیا اومدباوزن یک کیلو چهارصد.نترس طبیعی بهتره واسه بچه نارس

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

من آی یو جی آر نبود ولی نارس دنیااومد دخترم۲۸ هفته وطبیعی دنیا اومدباوزن یک کیلو چهارصد.نترس طبیعی ...

میترسم طاقت نداشته باشه. آخه اینجور شنیدم.

الان ۱۷۰۰ سونو تخمین زده.

بچه اولمم هست. بعد سالها نازایی. خیلی نگرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آی یو جی آر نبود ولی نارس دنیااومد دخترم۲۸ هفته وطبیعی دنیا اومدباوزن یک کیلو چهارصد.نترس طبیعی ...

الان دوباره بارداری؟بسلامتی بدنیا بیاد

بچه قبلیت NICU رفت؟

زایمانت سخت بود؟

من سره بچه م به اندازه هفته شه. شکمش میگن لاغره.

والا روانی شدم دیگه

میترسم طاقت نداشته باشه. آخه اینجور شنیدم. الان ۱۷۰۰ سونو تخمین زده. بچه اولمم هست. بعد سالها نازا ...

والا هرجورخودتون صلاح میدونین عزیزم

منم بیمارستانم دولتی بود یهویی شددیگه مجبورشدم طبیعی دتیابیاد

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

الان دوباره بارداری؟بسلامتی بدنیا بیاد بچه قبلیت NICU رفت؟ زایمانت سخت بود؟ من سره بچه م به انداز ...

اره الان باردارم ممنون

اره تو دستگاه رفت حدودچهل روز.زایمانم که خیلی سخت بودبااینکه وزنش کم بود ولی خیلی اذیت شدم

الان چن هفتته

عزیزم من دوتا بچهامم iugrبودن ولی خداروشکر nicuنرفتن،زایمانم طبیعی بود،الانم ۴ و۷ سالشونه ریز و زرنگ ...

خدا بچه هاتو برات نگه داره عزیزم.

موقع بدنیا اومدن چند کیلو بودن؟

هفته چند زایمان کردی؟

انقد نگرانم که نگو.امروز رفتم سونو هنوز همون ۱۸۰۰ .تغذیه م دیگه فایده نداره؟

۳۵ هفته و ۵ روزم.

بعدش شیر دادی رشد کردن؟؟؟ لاغرن؟ یا کلا کوچولو موچولون؟

خدا بچه هاتو برات نگه داره عزیزم. موقع بدنیا اومدن چند کیلو بودن؟ هفته چند زایمان کردی؟ انق ...

خیلی ممنون عزیزم.پسرم۲کیلو بود دخترم ۲/۵.پسرمو هفته۳۵دنیا اوردم درحالی تا هفته۳۳ رشد کرده بود دخترمم هفته۳۷ولی تا۳۵ رشد کرده بود.وقتی ب دنیا اومد شیر خودمو مرتب بهشون میدادم ماشالا تپل شدن تا شش ماه الانم معمولین ن چاق ن لاغر...