2777
2789
دیدمش نه نمیدونم

خیییر سرت پزشک بودی😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🥴ن بابااااااااا پزشک نیستم ک بعدشم اگ چیزیم میدونستم بخاطر پروفایل زشتت بهت نمیگفتم هه😏#  

دست از سر بنگچانم بردار🤣🤣🤣

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
😏خیلی زشت و بی مغز و بیشعوره

باشه تو راست میگی😂😂

صب کن ۵ ماه دیگه که کنکور دادم میام جوابتو میدم....

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

عزیزم ارامشتو حفظ کن اول 

ما صدها ضایعه لثه ای داریم  که اکثرشون هم مشکل خاصی ایجاد نمیکنن 

احتمال اینکه ابسه باشه کمه چون ابسه حاوی عفکنته و قوامش سفت نیست و میتونه خروج چرک هم داشته باشه و با تب و بیحالی ممکنه همراه باشه .ولی بدون معاینه نمیشه ردش کرد ممکنه مراحل اولیه ی تشکیل ابسه باشه که درمانش بسته به میزان درگیری دندون کشیدن یا عصب کشیه

سرطان نمای زشت و نافرمی داره و بیشتر زخمیه پس اصلا بهش فکر نکن.

ممکنه یه تومور خوش هیم یا یه فیبروز لثه ای باشه که راحت برداشته میشه و مشکلیم نداره

بازم من بدون دیدن نمیتونم بگم چی هست یا نیست احتنالارو گفتم که فقط نگران نباشی و به دکتر مراجعه کنی

عزیزم ارامشتو حفظ کن اول  ما صدها ضایعه لثه ای داریم  که اکثرشون هم مشکل خاصی ایجاد نمیکن ...

مرسی عزیزم از پاسخی که دادین 🙏🙏🙏

من این دندون ۶ آسیاب فک پایین سمته چپه 

۵ ماه پیش همینجوری رفتم دکتر که عصب کشی کنه که گفت اینو باید ببری پیش جراح که بکشه نمیشه منم دیگه کرونا اوج گرفت نرفتم

بعد دوباره ۲ ماه پیش خیلی درد گرفت که من فقط با آموکسیلین ۵۰۰ و ادویه ارومش کردم حالا الان یه دفعه ای دست کشیدم به گونم دیدم یه برامدگی حس کردم رفتم با آینه و چراغ گوشیم رو انداخنم تو دهنم 

با دستم هر چقدر میچلونم  هیچ دردی نداره فقط سفته چی میتونه باشه ؟

سلام وقت بخیر

آنتی بیوتیک و دهانشویه بدون الکل استفاده کنید

اموکسی سیلین و متریندازول هم با  آب زیاد بخور

این کیست دندانی هستش امکان سرطان لثه بسیار کمه اما میدونه به نرم شدن لثه و شل شدن دندون منجر بشه