2777
2789
عنوان

میخوام بگم نامزدی رو به هم بزنیم

575 بازدید | 40 پست

من یه خواستگاری دارم که تا حالا همه چی خوب بوده،۸ ماهی هم هست که همو میشناسیم ، تو تاپیک قبلی هم ازش گفتم ، مشاوره هم رفتیم تو این فاصله و مشاور گفت خیلی به هم می‌خورید.تو این یکی دوماه اخیر خیلی بهم ابراز احساسات کرده، منم به خاطرش از خیلی مسائل کوتاه اومدم، مثلا اونا عروسی بزن و برقصی نمیگیرن گفتم ایرادی نداره، گفتم سرویس طلا نمی‌خوام 

سر مهریه هم خانواده ی ما خیلی مهریه های بالایی میندازن اما من گفتم نگران نباش با بابام صحبت میکنم.

حالا دیشب بهم گفت که داداشش چند سال پیش یه دختری رو می‌خواسته اما به خاطر مهریه به هم زده 

منم گفتم چند درصد امکان داره توام سر این ماجرا تموم کنی؟؟گفت امکان داره ولی خیلی کم 

به من خیلی برخورده 

می‌خوام بهش بگم دیگه دوست ندارم ادامه بدم 

چون من خیلی کوتاه اومدم ، از اونم انتظار نداشتم که بگه من مهریه بالا میندازم ولی میتونست بگه با هم حلش میکنیم 

از طرفی مشاور بهم گفت خیلی ادم خوبی و خیلی ازدواج خوبی خواهید داشت 

اما دلم باهاش صاف نمیشه

به نظرتون چی کار کنم ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا اشکال نداره اینو گفته که به بابات بگی کمتر بگیره ترسیده 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
مهریه کوتاه بیا ولی در کنارش حق طلاق  درس  شغل  تتقسیم شدن اموالی که بعد از ازدواج حا ...

همه ی این شروط و قبول کرده که بده

منم دردم مهریه نیست اصلا مهریه برام مهم نیست 

برام مهم این که من این همه کوتاه اومدم 

کلی ادعا می‌کنه دوسم داره ، اما راحت میگه سر مهریه ممکن که تموم کنم 

همه ی این شروط و قبول کرده که بده منم دردم مهریه نیست اصلا مهریه برام مهم نیست  برام مهم این ...

دیگه با سکه ۱۱ میلیونی حق داره بترسه  به اون شرطا خروج از کشورم اضاف کن حتما

💞💫🖐

عزیز دلم این شوهره؟؟؟؟؟؟؟؟ سرویس طلا نمیخوای داری اشتباه ترین کارو میکنی یعنی هیچ ارزشی برای خودت قاعل نشدی که گفتی طلا نمیخوای

شوهر طلا خریدن و عروسی گرفتن وظیفشه این چه شوهریه که حتی مهریه هم نمیخواد بده؟؟؟؟؟؟؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
:/معلومه از اوناست فردا روز پولم بهت نمیده همش دستور دستور خانوادشه

اتفاقا خانوادش اصلا کاری ندارن،همه چی رو میگن خودتون میدونید حتی مهریه رو هم خودش بخواد هزار تا هم بندازه خانوادش هیچی نمیگن

خیلی ببخشید استارتر ولی به شخصه حالم از همچین مردایی بد میشه، حالا خودتو نمیدونم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
اتفاقا خانوادش اصلا کاری ندارن،همه چی رو میگن خودتون میدونید حتی مهریه رو هم خودش بخواد هزار تا هم ب ...

😐پس مهریه کم گذاشته فردا بخاد طلاقت بده راحت باشع😑قرانی تو گول نخوری باز ی ماه بد بیایی بگی یه بچه دارم بخاطر بچم باهاش میمونماااا

بی حوصله