2777
2789
عنوان

ماماناى با تجربه كمك،

60 بازدید | 10 پست

مامانا پسرم سه ماه و بيست روزشهشير خشك ميخوره سيميلاك گلد خارجى، دكتر فوق تخصص گوارش بردم سونگرافى كرد گفت خفيف رفلاكس داره و پودر آمپرازول داد ١٥ روزه ميدم ولى فرقى نكرده رفلاكسشم بدتر شده موقع آروع زدن نصف شيرى كه خورده ميريزه بيرون بعد يكم يكم باز بقيشو خيليم بى قراره نه درست حسابى ميخوابه موقع بيداريم همش نق ميزنه و گريه ميكنه ،راه چاره چيه ديگه خيلى خسته شدم خودشم اذيت ميشه،چون شير تو معدش نميمونه هميشه ام گشنشه

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل سيميلاك از اون ميدادم اونو بيشتر پس ميداد سيميلاك غلظتش بيشتر از اون گرونترم هست

چند می خری سیمیلاکو؟؟؟

غم انگیزترین داستان کوتاه هم نیما یوشیج داره اونجا که میگه: دیدمش ، گفتم منم !!!!!!! نشناخت او......💔
قبل سيميلاك از اون ميدادم اونو بيشتر پس ميداد سيميلاك غلظتش بيشتر از اون گرونترم هست

شاید علته بالااوردنش همین غلظته؟؟؟

غم انگیزترین داستان کوتاه هم نیما یوشیج داره اونجا که میگه: دیدمش ، گفتم منم !!!!!!! نشناخت او......💔
500

خب من اس ام ایو  ۶۵۰ می گیرم 

سبکم هست 

وزندهیضم خیلی خوبه امتحان‌کن 

ايرلنديه؟

اره فک‌کنم از بی بی فود اینستا می گیرم‌

ولی اسامپرازوام‌میدادم بهش