2777
2789
عنوان

کسایی که نینی ۴ماهه دارن

41 بازدید | 7 پست

بیاین از نینی هاتون بگید.

چطورن نسبت به قبل؟

من دخرتم۴ماهشه اول خیلی آروم تر بود همه میگفتن آرومه الان نق نقو شده

توجمع نا آرومی میکنه و بعضیا رو که میبینه گریه میکنه توی خونه ام نسبت ب قبلش ناآروم تر شده و خیلی نق میزنه هی باید بغلش کنم تا آروم بشه.

سه چهار روزه میخام شیرش بدم بیشتر مواقع سرشو میکشه عقب و نمیخوره با اینکه گرسنشه میخابونمش رو زمین و شیرش میدم میخوره.زیاد خوابیدنی شیرش ندادم ک بگم عادت کرده خوابیده شیر بخوره.

راستی بچه هاتون میتونن غلط بزنن و وارونه بشن؟

دختر من تلاش میکنه ولی هنوز نمیتونه.

از وقتی ام ک دستشو میخوره بعضی وقتا اونقدر دستشو میکنه تو دهنش ک عق میزنه و گلاب ب روتون یه عالمه بالا میاره یعنی بخاطر دست خوردنشه؟

سرش تازگیا گرمه و موقع شیر خوردن عرق میکنه

بخاطر ناآرومیاش ببرمش دکتر یا عادیه؟

ببخشید طولانی شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسرمنم همینه البته الان شش ماهش داره پرمیشه.ازچهارماهگی دیگه تو بیداری سینمونمگیره رفلاکس داره ...

فقط وقتی دست میکنه دهنش بالا میاره.یک ماه و نیمی روزی چند بار کم کم بالا میورد بردم دکتر قطره داد خوب شد.از وقتی یاد گرفته دست بکنه دهنش اینجور بالا میاره

پسرمنم.شبا خوب میخابه دیگه چون طول روزخواب نداره شب رومیخابه.پسرمنم اوایل شیرخوب میخورد بعدکم کم شیر ...

موقعی که دنیا اومد توی بیمارستان میخواست بالا بیاره کبود شد معدشو شستشو دادن خوب شد.روزام تا شب سه ساعتی میخوابه ولی وقتی بیداره نق میزنه.

حالا ان شاءالله میبرم دکتر ببینم چیه