2777
2789
عنوان

کیا پیج کاری دارن؟ بیاین تجربه هاتونو بگید😁همهههههه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست
خب ببین من عروسک‌های بافت همه جا خیلی  گرونن ولی من به نظرم خیلی بی انصافیه و ارزون تر میدم اگه ...

ارزون نده اکه گیفیت کارات بالاست اینجوری زحمت خودت به باد میره عزیزم حساب کن پول پست نت زحمت وقت کاموا و .....ولی کیفیت پیجو ببر بالا نسبت به پیج های دیگه قیمت مناسب بزار و وقتی کسی بزای پیجاشون کامنت میزاره شما لایک کن ک از پیج شما بازدید کنند و کیفیت پیجو برر بالا و از رنگا و افکتای رنگی و جذاب استفاده کن 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥           
ععع خیلی نکته خوبی گفتید ممنونممم😃❤

خواهش میکنم گلم 

انشالله کار و کاسبیتون رونق پیدا کنه و موفق باشید به امید سفارشای زیاد و پیشرفتت😍

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥           

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم میخوام آنلاین شاپ بزنم ولی ن هنری بلدم و پولی دارم اتفاقا تجربه زیادی تو اینستاگرام دارم😂😑

راستی پیجتو قفل نکن فالورای فیکو حذف کن و اصلا فالوشون نکن و هی فالو آنفالو نکن چون پیجت ریزش میکنه 

هشتگ# یادت نره 

به دوستات بگو هفته ای یبار حداقل شاتت کنن و تبادل داشته باش حتما حتی با پیجای کم اینطوری فالوتم نکردن بازدید پستت بالا میره و میتونی بری اکسپلور پیجتو هرگز قفل نکن

نمیدونم دیگه چی بگم😂👊

موفق باشی گلم 

سوالی داشتی میتونی بپرسی 

خواهش میکنم گلم  انشالله کار و کاسبیتون رونق پیدا کنه و موفق باشید به امید سفارشای زیاد و پیشر ...

وووییی مرسییی😍😍😍😍

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
به دوستات بگو هفته ای یبار حداقل شاتت کنن و تبادل داشته باش حتما حتی با پیجای کم اینطوری فالوتم نکرد ...

واقعا چقدر تجربه داری 🤣🤣😂دستت درد نکنه😍😍😍

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
وووییی مرسییی😍😍😍😍

فداتشم عزیزم 💜💋

واقعا چقدر تجربه داری 🤣🤣😂دستت درد نکنه😍😍😍

😂تجربه دارم حیف نمیشه ازش استفاده کرد 

قربونت ❤️

😂تجربه دارم حیف نمیشه ازش استفاده کرد  قربونت ❤️

😂😂😍راسی یه سوال برنامه ای رو میشناسی که حاشیه عکس رو سفید کنم ؟