2777
2789
عنوان

شیر کی راه میفته؟؟

157 بازدید | 14 پست

دو شب پیش بچه به دنیا اومده یه ذره قطره مثل آب از سینه ام میاد دو ساعت میک میزنه

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از شب دوم دیگه لباسم خیس میشد و الآنم که دوماه و بیست روزشه روزی سه بار لباس عوض میکنم و یکبار هم دوش میگیرم..ناشکری نمیکنم ولی هرچیزی اندازش خوبه

بچه میخواد شیر بخوره از شدت فشار همش میپره گلوش

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

عزیزم قرص شیر افزا بگیر از قطره خیلی بهتر

پودر گالاکتومید داروخانه بگیر گیاهی عالیه

بچه هم همچنان مک بزنه هر چی میاد همونم براش کافیه.آگه موقع خواب شب سیر نبود به سی تا شیرخشک بده همین

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
فک کنم نی نی سایتی ها امروز یه چیزی زدن با این عنوان هاشون    

اره والا.... این تاپیک که خوبه.... یه تاپیکایی امروز دیدم شاخ دراوردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من از شب دوم دیگه لباسم خیس میشد و الآنم که دوماه و بیست روزشه روزی سه بار لباس عوض میکنم و یکبار هم ...

درکت میکنم من تا سه ماه شب که میخوابیدم صبح تخت خیس خیس بود.از روز اول هم که چه عرض کنم از تو اتاق عمل شیر میریخت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
 درکت میکنم من تا سه ماه شب که میخوابیدم صبح تخت خیس خیس بود.از روز اول هم که چه عرض کنم از تو ...

دقیقا..فکر کن نصف شب بیدار شدی ببینی لباست کاملا خیس شده.حالت از خودت به هم میخوره..منم دوماه آخر بارداری شیر داشتم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤