بچه هم همچنان مک بزنه هر چی میاد همونم براش کافیه.آگه موقع خواب شب سیر نبود به سی تا شیرخشک بده همین
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
فک کنم نی نی سایتی ها امروز یه چیزی زدن با این عنوان هاشون
اره والا.... این تاپیک که خوبه.... یه تاپیکایی امروز دیدم شاخ دراوردم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من از شب دوم دیگه لباسم خیس میشد و الآنم که دوماه و بیست روزشه روزی سه بار لباس عوض میکنم و یکبار هم ...
درکت میکنم من تا سه ماه شب که میخوابیدم صبح تخت خیس خیس بود.از روز اول هم که چه عرض کنم از تو اتاق عمل شیر میریخت
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن