2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه پر از استرسم❤️😭

398 بازدید | 26 پست

بارداری دوممه اولی طبیعی بود اینم طبیعیه نمیدونم چرا استرس دارم حس میکنم امادگیشو ندارم امادگی بی خوابی ندارم شیر دادن ندارم گریه و نق نق نوزاد ندارم نمیدونم چمه اصلا 😔کسی بوده مثل من باشه؟ 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيز دلم به خودت آرامش بده به شيريناش فكر كن از خدا بخواه بهت صبر بده 

راجب این موضوع نمیتونم با کسیم حرف بزنم میترسم از پسش بر نیام پسرمم دوسالو9ماهشه 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
حتما تهوع نداری منم بارداری  دومم از بس تهوع داشته فقط دعا میکردم  زودتر زایمان کنم

تا6ماه تهوع داشتم خاهر دو ماهه خوب سدم

من سومی اینجوری بودم همسرم تب کرده بود  ولی نی نی اصلا اذیت نمیکرد    برا شیر بیدار میشد فقط نفس نفس میزد من بیدار میشدم   باور کن برا مظاوم بودنش گریه میکردم   خیلی اروم بود   ولی الان بزرگه اگر چیزی بخواد   رسوامون میکنه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
منم نزدیک زایمانمه دومیه من از شب بیداریهای بعدش نمیترسم فقط از زایمانم میترسم😥همش کابوس میبینم

چند هفتته؟؟ منم دقیقا از بی خوابی ها میترسم اون موقع پسرم تنهابود ظهر ک میخابید منم میخابیدم الان دومی ک بیاد بخابه اولی نمیخابه و شلوغ میکنه

راجب این موضوع نمیتونم با کسیم حرف بزنم میترسم از پسش بر نیام پسرمم دوسالو9ماهشه 

اتفاقا درسته اولش سخته ولي بعدش راحتي چون فاصلشون كمه

خواهر من بچه اولش ده سال اختلاف داره با دومي اولش راحت بود ولي الان دومي اوليو خيلي اذيت ميكنه يعني مكافات دارن با درس خوندن اولي اصلا نميزاره كوچيكه. همش ميگه كاش اختلاف سنيشون كم بود 

يه مدت سخته ولي ايشالله خدا توان ميده زود ميگذره

اگر انسانها يكديگر را دوست بدارند، هرگز نميميرند...
من سومی اینجوری بودم همسرم تب کرده بود  ولی نی نی اصلا اذیت نمیکرد    برا شیر بیدار م ...

دقیقا منم پسرم اذیتمون میکنه روزا زیاد بهم کاری نداره خیلی وابسته همسرمه شبا همسرمو اذیت میکنه از سرکار دیروقت میاد همش میگه باهام بازی کن