2777
2789
عنوان

خاطره من از اسپرم صفرشوهرم...هرکی قصدبارداری داره بیاد🌷🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 7244 بازدید | 108 پست
دوست من مثل شما بود . آخرش پیش یه دکتری رفت ک یه پیرمرده بود سه ماه در سال ایران بود . گفته بود همه ...

دیروز یه مامان تو اینستا میگف ممکنه نابارور باشی دنیا رو سرم خراب شد،شوهرمم میگه میری هزینه الکی میکنی وقتی مشکلی نداریم حق نداری بری دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه رفتیم ازمایش دادو ای دل غافل اقا ازبس مکمل مصرف کرده و واریکوسل داره اسپرمش صفر تحرکش صفر اصلا داغون رفتیم پیش دکتراورولوژیست ک گفت ک خانم قیدبپه روبزنید مخصوصا قید بچه پسر ....ولی من ناامیدنشدم همچنان میرفتم پیش دکترم و اون داروداد چ داروهای گرونی هرویزیت بجزاون ۲۰۰تومن تا ۱میلیون میرفتیم بجز موادغذایی ک باید تهیه میکردیم برای رژیم گرم و....دکترطبع سنتی تلفنی بود واولش ۵۰هزارگرفت و خدابه حق حضرت علی واسش بسازه ک چقدر کنارم بود چ داروهای خوبی برام مینوشت ومدیونشم با کمک اون تونستم یه عالمه داروی گیاهی روباهم ترکیب کنم و شوهرم میگفت وقتی اینارومیخورم احساس قدرت میکنم (دیگه خودتون میدونیدچی میم)درکنارش رژیم گرموهم رعایت کردم خلاصه بعد از ۳۵روز همینطور گفتم برو یه از اسپرم بده گفت مگه اورولوژیست نگفته بعد ۳ماه گفتم پناه برخدابرو .خداشا۶ده ازروک داد دکترا دست ب دهن شدن ک چکارکری خانم اینو...ولی پدرم دراومد شب وروز نداشتم همش درحال خوردن بود مثل بچه داروهاش و موادغذایی هاشوبهش میدادم.دیگه پسرم مهم نبود فقط گفتم بتونم باردارشم....خلاصه بااسپرم خوب البته ن زیاد عالیم ک بگی ولی خوب اقدام کردیم ....و بخدا دوروز بعداز اقدام برای اولین بارتوی عمرم بالا اوردم .من ک گفتم حامله ام بقیه مسخرم میکردن میگفتن مگه جت بود سریع بیاری بالا اونم بااون اسپرم داغون خلاصه یک هفته مونده ب پریود ازدادم و خداروشکر مثبت بود بابتای ۸۰۰

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

سلام ما هم زوجی هستیم که متأسفانه ۹ ساله صاحب فرزند نشدیم خانمم بیمار ذخیره تخمدان صفر و رحم دو شاخه و دیابت و فشار خون بالا باید از رحم جایگزین و یا صیغه بارداری استفاده کنیم ، اگه زوجی مشکل اسپرم داشت من بدون هیچ انتظاری بهشون کمک میکنم فقط امیدوارم خانمی پیدا بشه با انصاف که به ما هم کمک کنه تا به آرزومون برسیم

غم فروش دوره گرد
بهترين دكتر ناباروري  دوسه تا شيراز رفتم حهمشون ميگفتن تا شش ماه نشدي طبيعيه نميخاد بياي يكيش ...

خدا نابودش کنه روح و روانم و بهم ریخت با حرفش،تازه من فولیکول بزرگم ۲۲بود سنین ندارم۲۴سالمه یکسالو چند ماهه ازدواج کردم ۱۱ماه قرص ال دی خوردم

خلاصه رفتیم ازمایش دادو ای دل غافل اقا ازبس مکمل مصرف کرده و واریکوسل داره اسپرمش صفر تحرکش صفر اصلا ...

داروهای گیاهیتون چه چیزایی بود ؟ البته اگه دوست نداشتی نگو 

منم یه دختر دارم  بدنمونم خییییلی سرده 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها میام جوابتونومیدم ب تک تکتون کمک میکنم  دیگه استرس جنسیت شروع شد کمکم اقا شوهرم براش مهم نبود ولی من ته دلم دوست داشتم بعداین همه هزینه پسرباشه نذرکردم کل قرانوختم کنم تا پایان ۹ماهگی یه روز ب نیت اینکه خدا بهم بگه جنسیت چیه قرانوبازکردم و برام این سوره نازل شد ک خدا به هرکس ک صلاح بداند دختر و برای هرکس ک صلاح بداند پسر و هرکس رابخواهدنازامیکند به همون قران قسم مدی تنم سیخ شد یه طوری شدم گفتم بابا این ایه اتفاقی برام اومده باروز بعدش دوباره اون کاروتکرار کردم خداببخشم تفال ب قران گناهه ولی مجبوربودم دوباره ایه نازل شد ای بنده ازچه بیم داری اگر خدا صلاح کارت رادر ان ببیند عطامیکتد.واخرشم نوشته بودمابه ابراهیم  پسری عطا کردیم یه همچین چیزی دقیق یادم نیست دیگه خلاصه رفتم سونو ان تی

جلو افتادن پریودن نشونه ی امادگی رحم برای بارداریه خیلیم اتفاق خوبیه گلم اقدامو ادامه بده ب زودی ماد ...

خدا ب دلت آرامش بده اینجوری ک ب دلم من آرامش و امید دادی،توروخدا واسم دعا کن

خدا ب دلت آرامش بده اینجوری ک ب دلم من آرامش و امید دادی،توروخدا واسم دعا کن

قربونت برم اخه امید الکی ندادم 

اگه پریودات منظمه و این ماه جلو افتاده ینی رحمت داره برای بارور شدن اماده میشه 

منم تو اقدامم پریودام ۱۷ ام به ۱۷ ام منظمه

دیروز که ۱۶ بود درد داشتم گفتم خداروشکر دارم زود پریود میشم نشونه ی خوبیه ک نشد تا امروز دقیقا سر موعد 😂😂😂

لایک کنه یکی لطفا

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
قربونت برم اخه امید الکی ندادم  اگه پریودات منظمه و این ماه جلو افتاده ینی رحمت داره برای بارو ...

من هر ماه بیستم میشم ماه قبل نوزدهم شدم این ماه ۱۴شدم داشتم دیوونه میشدم دو روز سردرد بودم

گفتن فلان دکتر اگ بری براان تی جنسیتومیگه بهتون ولی من زودرفتم ۱۱هفته وگفت اصلا معلوم نیست همه گفتن وقتی معلوم نیست یعنی دختره ولی میگفتم مگه میشه خدا به دل بندش گوش نده و....خلاصه ب خداایمان داشتم تااینکه ۱۵هفته رفتم پیش یه دکتر کسی ک قبل من رفته بود بچش دختربود بعد دکترک داشت منوسونومیکرد منشیش پرسید جنسیتش چی بود منظورش ب قبلی بود بعد گفت دخترمن هری دلم ریخت ک خدایاببخشم ولی خودلم میخواست دوتاشوداشته یاشم...خلاصه گفت خانم بچه بریچه برو شیرینجات بخوردوباره بیا گفتم مگه نگفتی دختره خندید گفت ن قبلیوگفتم اقا رفتم هرچی شیزموز خرما وشیرینی وباقلوابود انداختم توشکمم و تند تندراه رفتم واومدم ودکترگفت پسره😍😍😍گفتم دکترمطمعنی گفت اره اونم چیزاش😅😅😅خلاصه باورم نشدولی دوجعبه شیرینی خامه بزرگ گرفت واوردم پخش کردم بین همسایه وخانوادم ....خلاصه برای اوناملیم رفتم وگفت پسره ...امیدوارم دامن همتون باجنسیت موردعلاقتون سبزشه منم درحال ختم قران هستم.برای سلامتی کوچولوی منم دعاکنید