2777
2789
عملا هم دیگه شده شانس

اره متاسفانه 

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
ب من خب نگفتن 🤷‍♀️

به نظرت من ۲الی ۳ماه‌پیش کرونا گرفتم ممکنه به این زودی بگیرم خیلی نگرانم جوابم‌مثبت بشه ازعملم بمونم ۵شنبه وقت عمل دارم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره متاسفانه 

گلم ببین بینی هرکس یه مدله و مشخصه بعد عمل مثل هم نمیشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عمل شانسیه فقط همین منم فعلا راضی نیستم منتظرم ورم بینیم بخوابه ببینم چی از آب دراومده من مشکلم پهن ...

چند ماهه عمل کردی

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
نه فعلا که درگیرم..اردیبهشت یا خرداد اقدام میکنم

چرااینوهمه دیر هزینه ها میره بالا 

فعلا وقتشو ندارم متاسفانه آره خب روز به روز هزینه ها بیشتر میشه شما عمل کردین؟

من نه عزبزم بااینکه بینیم افتادگی داره کمی اما برام‌مهم نیست من فقط افتادگی ابرو چشمم خیلی اذیتم مسکنه قراره عمل کنم یعنی اعتماد به نفسم داغون کرده داغون