2777
2789
عنوان

تو خونه چجوری ورزش میکنین؟

126 بازدید | 16 پست

الان نزدیک یک ساله کرونا اومده. ماهم که همش بخور و بخواب 🤦‍♀️

شما چیکار می کنین؟ چه ورزش هایی رو انجام میدین؟ 

دیگه کلافه شدم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

با اپلیکیشن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با برنامه ورزش نمیدونم لاغر میکنه یا نه؟ کمی شکم دارم میخوام اونو اب کنم😑

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
با اپلیکیشن

میشه بگی چه اپلیکیشنی؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

من چون همیشه بدنم رو فرم بوده برام کار سختی نیست ولی برای شروع یه تاتامی بنداز روی سنگ یا سرامیک و شنا سوعدی برو

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
میشه بگی چه اپلیکیشنی؟ 

توی اپ استور زیاده همشون خوبن 

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

آهان ممنون از همگی 

رژیم هم میگیرید؟ 

آهان ممنون از همگی  رژیم هم میگیرید؟

من که کلا غذای بیرون میخورم نه بابا چ رژیمی

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

حیاط دارین دویدن بهترین ورزشه ولی تو یه اتاق من زانو بلند و درجا میزنم و پروانه میرم و ورزشایی که حالت تهوع نده بهم مثل پلانک. آهنگ باز کنی خیلی بهتره. مثلا میگی با این آهنگ بدوئم، با دومی پلانک برم با سومی برقصم، همینجوری...

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
حیاط دارین دویدن بهترین ورزشه ولی تو یه اتاق من زانو بلند و درجا میزنم و پروانه میرم و ورزشایی که حا ...

من طناب که میزنم گاهی اوقات پاهام درد میگیره، شما هم که پروانه می‌زنید اینطوری هستید؟ 

وقتی ورزش میکنم بدنم درد میگیره دیگه ولش میکنم

من طناب که میزنم گاهی اوقات پاهام درد میگیره، شما هم که پروانه می‌زنید اینطوری هستید؟ 

عزیزم من کلا دیسک دارم زانوهامم خرابه واسه همین ورزش کردنی مشکل پیدا می کنم. بله منم طناب زدنی یا موقع پروانه پاهام درد میکنه. اگه کف پات درد میکنه کتونی خوب بپوش حتما. اگه پشت ساق پات درد میکنه میتونه به این علت باشه که ماهیچه هات دارن کار میکنن و رفته رفته بهتر میشی. در ضمن حتما قبل از ورزش بدنتو گرم کن. 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...