2777
2789
عنوان

کیست مویی مقعدی

1361 بازدید | 8 پست

کسی تاحالا کیست مویی مقعدی داشته؟ تو اینترنت نوشته بود نیاز به عمل یا لیزر داره

تاحالا انجام دادین؟ درد داره این عملش؟ از ترس هنوز نرفتم دکتر میترسم برم بگه باید جراحی بشی !!  

اگه تجربه داشتین تجربه هاتونو بگین بهم لطفا

خودم نداشتم ولی اطرافیانم داشتن. سختی هایی داره ولی نسبت به عمل های دیگه خیلی سخت نیست.

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لیزر هم باشه که فکر نکنم اصلا سخت باشه. این روش رو نشنیدم ولی کلا لیزر سخت نیست.

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/

لیزری نیست..عمل سرپایی هست ...سخت هم نیست اصلا نترس...اطرافم  داشتن..خاهر جاریم..شوهر خالم...برادر شوهرم..همشون درآوردن...بردارشوهرم که همون فردای عمل رفتن خونشون که شهر دیگس با 300کیلومتر فاصله..خودشم پشت فرمون بود...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عزیزم برای شما کیست حاد بود که عمل کردین؟ چون میخوام بدونم حتما کلا باید عمل شه یا فقط تو  ...

عزیزم من دوستم تو دبیرستان با یه درد عجیبی رفت دکتر فک کردن مشکل از ستون فقرات و دنبالیچه اشه 

ولی بعد رفت پیش یه عطاری که طب سنتی بود اون فهمید کیست موییه اصلآ پیدا نبوده از رو ظاهر فقط درد داشت موقع نشستن از این بالشت گردا میاورد

بعد دکترا گفتن عمل ولی عطاریه گفته بود اول نرو سراغ عمل بهش یه روغن داده بود مامانش با باند درشت بافت هی میمالیده روی اون منطقه هرروز ۲تا۳ بار بعد به مرور زمان پوستش نازک شده میگفت یه بار خوابیده بودم طبق معمول مامانم داشت روغنرو با باند میزد وه یه دفعه سرباز کردهبعد هی مامانش با باند از بغلا فشار داده تا یه هفته همینطور فشار میداده که یه دفعه یه روز میگفت دیدم به یک باره دردم تمومشد زده بوده بیرون و کامل تخلیه شده بوده بعدم جاشو هی استرلیزه میکرده و پماد و بتادین و رسیدگی تا خوب شده

عزیزم برای شما کیست حاد بود که عمل کردین؟ چون میخوام بدونم حتما کلا باید عمل شه یا فقط تو  ...

نه هیچ راهی نداره حتما باید عمل بشه حتما دکار برید چون هر چی دیرتر برید پیشرفته تر میشه و بیشتر اذیتتون میکنه