2777
2789

سلام 

قلبم داره وای میسه

ما توی این یکسال خیلی سختی داشتیم تا پای طلاق هم رفتیم کتک خوردم ،دعوا تحقیر ولی به خاطر دخترم راضی به طلاق نشدم 

چند وقت پیش شوهرم گفت طلاق من قبول نکردم این دوستم میگفت جدا شو ولش کن 

تو این چند وقت دقت کزدم رفتار شوهرم باهاش خیلی خوبه اصلا انگاراون زنشه و من نه 

آخه ما با هم دیگه فقط هم خونه ایم 

زنها هیچ وقت اشتباه نمی کنن دلم آشوب بود یه ضیط خبر نگاری داشتم گذاشتم بالای یخچال و یه روز رفتم بیرون صداش رو ضبط کردم کیفیت خیلی پایینه ولی از حرفهایی که می زنن و نشونی هایی که میدن معلومه خودشه ،هی نگار شوهرمه حالش رو میپرسه و این میگه خوبم به نگران نباش آخرش هم میگه نه عزیزم برو شب میبینمت ،شب هم اونها خونه ما بودن 

این رو یک مدته میدونم دیشب هم ویس رو دادم کسی تا این صدای موتور یخچال رو پاک کنه مطمعن بشم صد درصد 

تو این مدت نشد دوباره صداشون رو ضبط کنم باید این کار رو بکنم 

فقط الان داغونم تقریبا یک روز در میون میبینمشون باید تحمل کنم و خوب باشم تا مدرک جمع کنم خیلی سخته

من کاربر جدیدنیستم به خدا تاریخ عضویتم سال ۹۴بوده با نام من و دخترم ......فقط پیر شدم هیچ جوره رمز یادم نمی یاد 

کات کنید باهاشون حساب شوهرتم برس

نمیدونم این مردا چرا اقده تنوع طلبن😠

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی بمیرم درکت میکنم یکی دوروز ب رو خودت نیار مدرک جمع کن اما ب نظرم همون ی صدا هم بسع

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

فقط اومدم درد دل 

سر دعوا یکساله با مخانواده من رفت و آمد نداره 

یعنی با هیچ کس بجز اینا رفت و آمد نداریم 

کسی رم ندا م باهاش حرف بزنم 

گفتم درد دل کنم اینجا سبک بشم 

از دیشب حالم بده هی قرص خوردم 

دارم میترکم 

من کاربر جدیدنیستم به خدا تاریخ عضویتم سال ۹۴بوده با نام من و دخترم ......فقط پیر شدم هیچ جوره رمز یادم نمی یاد 

عزیزم پیش شوهرت ازدوستت بدبگو به شوهرت بگو نمیخام باهاش رفت وامد کنم دوستم هرشب با یه پسر میخابه میاد برام تعریف میکنه بعد به شوهرت بگو میاد تعریف میکنع که چطوری پسراخر میکنه بهشون میخنده اگه قراره توطلاق بگیری دوستتم بااین حرفا خراب کن اگه هرروز همینا دم گوش شوهرت بخونی باورمیکنه ممکنه اولاش باور نکنه ولی کم کم شک میکنه خودت اب وتاب بده و بیشترش کن این حرفارو

وا چکاری ب مدرک داری.غوغا ب پا کن.قطع رابطه کن بگو دلم نمیخواد باهتون رابطه داشته باشم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.