2777
2789
عنوان

نمی تونم بزارم شوهرم برام زیاد خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 25 پست

این که گرونه وغیر ضروریه نمیخرید درسته ولی حرف مردم مهم نباشه براتون به خدا نابود میشید

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
بله منم همین کارارو کردم تو دوران عقد شوهرم بد عادت شد الان بعد ۱۰سال هنوز زورش میاد واسم خرج کنه&nb ...

این اشتباه خیلی از خانمهاس اسی خوب بخون دقت کن 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریم شوهرم همش دوس داره چیزای گرون بخره من هی ممانعت میکنم.میگن خیلی اشتباهه ،ولی من دوسال و نیمه همینطوریم اونم عوض نشده 😂😂

یه صلوات برام میفرستی که نی نیم ه

اقا اصلا همه چی گرون شده هیچی نمیشه خرید

من این اواخرفقط یه شلوار وتاپ ولباس زیر دوتا خریدم

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

اشتباه میکنی، من شوهرم یبار بردتم مغازه طلاسازی که یه گردنبندی چیزی سفارش بدم بسازه اون روز اصلا رو مود نبودم گفتم نمی خوام هنوزم هنوزه پشیمونم از کارم چون زدم تو ذوقش و خودمم از یه تیکه طلا محروم شدم 😊

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اقا اصلا همه چی گرون شده هیچی نمیشه خرید من این اواخرفقط یه شلوار وتاپ ولباس زیر دوتا خریدم

اره واقعا خیلی گرون شده همه چی

دیروز رفتم بازار اصن افسردگی گرفتم به خدا قیمتارو که دیدم 😅

اره واقعا خیلی گرون شده همه چی دیروز رفتم بازار اصن افسردگی گرفتم به خدا قیمتارو که دیدم 😅

من اومدم خونه تا شب حالم بد بود امروز بهترشدم 

خب چجوری ازش بخوام یه چیز بخره؟ با چه ادبیاتی ؟

مثلا بگو وای اون لباس چقدر خوشگله انگار برای من دوختنش

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌