2777
2789
عنوان

خواسته همسرم در مورد مادرش

614 بازدید | 53 پست

سلام عزیزانم

بچه ها شوهر من خیلی مامانیه،خستم ازش،انگار فقط این مامان داره،مادرشوهرم مریض احواله و همش شوهرم به من گیر میده،تا دیروز میگفت ۲۰۰ میلیون کمک کنم مامانم و خواهرم بیان نزدیک ما یه جا رهن کنن،حالا این فرضیه باطل شد،از من گله میکنه که تو چرا نمیزاری مامانمو بیارم خونه ما با ما زندگی کنه؟بچه ها من تازه زایمان کردم و یه دختر ۶ ماهه دارم و خودم هم بیمارم(دلم نمیخواد در موردش حرف بزنم)و اینکه خونه ما کلا ۸۰ متره و مامانش اختیار دستشویی رو از دست داده،همش برای من تو قیافس‌،چیکار کنم؟؟

خدایااااااا کمکککککککک

ولکن تو رو خدا همون ۲۰۰بده خونت نیاد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرش هم با مادرشه؟

اگر اون هست دیگه پیش شما بیاد چکار؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

پرستار بگیرید 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
راستی همسرم یک شب در هفته میره خونه مامانش و پیشش میمونه،تو کل بارداری منم میرفت و من تنها تو خونه ب ...

اشکال نداره آجی یه شب چیزی نیست 

تو هم اون شب برو خونه مامانت 

ولی به نظرم بهترین کار اینه که یه پرستار دلسوز پیدا کنین

من راضیم ولی به خاطر یه سری مسایل کنسل شد

بگو مامانت بیاری من با بچه میرم بگو نمی تونم مریضی خودم مادرت بچداری رسیدگی زندگی نیاز تورو همرو جوابگو باشم بگو زنتم نه خدمتکار خودت بچه خونواده آروم حرفت بزن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
راستی همسرم یک شب در هفته میره خونه مامانش و پیشش میمونه،تو کل بارداری منم میرفت و من تنها تو خونه ب ...

بگو اگر وضعش خوبه براش پرستار بگیره و بگو اون هر کاری برای مادرش بکنه تو مشکلی نداری اما از شما توقع نداشته باشه.شما الان درمورد بچت وظیفه داری نه مادر همسرت.هر چند تا جاییکه میتونی برای آرامش همسرت به مادرشم کمک کن.دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه سعی کردم وسط و بگیرم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

خدا خیرش بده چ پسر خوبی دمش گرم 

بگو فداتشم این چ حرفیه میزنی بعد اینکه مادرتون شاید راحت نباشه جامون کوچیوه ایشونم به هرحال سنشون بالاس مریضه منم یه بچه کوچیک دارم ارامششو از دست میده عزیزم خودتم میدونی عروس ومادرشوهر طلا باشه زبونشون رفتارشون مثل فرشته باشه باهم نمیسازن اخرش به مشول برنیخوره خواسته ناخواسته عین کارد وپنیرن من دوست ندارم احترام از بین بره خدای نکرده باعث ناراحتی دلخوری اون پیر زن بشم لطفا ارمشو نه از من بگیر نه از اونا هرومکی از دستت برمیاد بکن حتی شده پرستار بگیر (با زبون خوش مار ازسوراخ در میاد فقط طرز صحبت بیانش مهمه)

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو