2777
2789
من اول میخواستم طبیعی زایمان کنم ولی اورژانسی سزارین شدم تو بخش طبیعی اکثر خانوما بعد از زایمان سریع ...

منم استرس اینو دارم ک بهم گفتن طبیعی بعد یهو دقیقه ۹۰ نگن باید سز بشه واقعا میترسم از سز

زندگیم دخترم آوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی به دکتر بیهوشی گفتم که از بی‌حسی میترسم لطفا بیهوشم کنید گفت اصرار نکن خانم نمیشه 

اصلا نترس عزیزم اتفاقا اون لحظه بهترین لحظه زندگیت میشه وقتی برا اولین بار صدای گریه جگرگوشتو میشنوی میارن نشونت میدنش صورتشو میذارن رو صورتت خیلی حس خوبیه امیدوارم نصیب همه بشه

من اول میخواستم طبیعی زایمان کنم ولی اورژانسی سزارین شدم تو بخش طبیعی اکثر خانوما بعد از زایمان سریع ...

من زایمان اولم طبیعی بود بعد زایمان خودم راه میرفتم اما دومی رو مجبور شدم سزارین کنم

آیا پرستیدن همسر و فرزندان جرم است؟؟؟؟؟ باشه من مجرم هستم 
چرا ترسیدی خصوصی که باید بهتر باشه

پارسال مهر ماه توی بیمارستان خصوصی بوعلی همدان یه خانم بعد زایمان طبیعی از  خونریزی مرد منم که شنیدم ترسیدم هر چی شوهرم اصرار کرد گفتم فقط دولتی میرم برای زایمان 

آیا پرستیدن همسر و فرزندان جرم است؟؟؟؟؟ باشه من مجرم هستم 
منم استرس اینو دارم ک بهم گفتن طبیعی بعد یهو دقیقه ۹۰ نگن باید سز بشه واقعا میترسم از سز

من اون لحظه ک درد طبیعی داشتم حاضر بودم هرچی ک دارم بدم فقط سزارینم کنن ک فک کنم خدا صدامو شنید دخترم تو شکمم پی پی کرد دکتر اومد گفت سریع اتاق عملو اماده کنید باید سزارین بشه اخه خیلی خطرناکه بچه از پی پیش بخوره

من اون لحظه ک درد طبیعی داشتم حاضر بودم هرچی ک دارم بدم فقط سزارینم کنن ک فک کنم خدا صدامو شنید دختر ...

درد طبیعی چطوریه؟؟؟؟ میگن مثه درد پریودی میمونه؟ میشه توصیفش کنی؟ من هنوز دردام شروع نشده ولی بعضی وقتا یا زیر دلم میسوزه یکم یا احساس میکنم از داخل شکمم داره ب بیرون فشار میاد

زندگیم دخترم آوا
درد طبیعی چطوریه؟؟؟؟ میگن مثه درد پریودی میمونه؟ میشه توصیفش کنی؟ من هنوز دردام شروع نشده ولی بعضی و ...

عزیزم درد طبیعی بیشتر رو کمره ولی من دهانه رحمم تو ۴۰ هفته ۲ سانت باز شد شب تا صبح درد کشیدم اخرشم هیچی ولی بودن کسایی ک نیم ساعته زایمان کردن انشالله شمام زایمان راحتی داشته باشی فقط تا میتونی پیاده روی کن

عزیزم درد طبیعی بیشتر رو کمره ولی من دهانه رحمم تو ۴۰ هفته ۲ سانت باز شد شب تا صبح درد کشیدم اخرشم ه ...

اینقد ورم کردم ک اصلا نمیتونم راه برم ب سختی راه میرم ولی پیاده روی تا الان زیاد داشتم ولی این هفته اصلا نداشتم یعنی نمیتونم درست راه برم از بس پاهام ورم کرده کج و کوله راه میرم🤦🏻‍♀😅 قبل از بارداری ۴۸ کیلو بودم الان ۶۷ کیلو🤦🏻‍♀

زندگیم دخترم آوا
اینقد ورم کردم ک اصلا نمیتونم راه برم ب سختی راه میرم ولی پیاده روی تا الان زیاد داشتم ولی این هفته ...

زیاد سرپا واینسا و روی مبلم نشین ک پات آویزون باشه اینطوری بیشتر ورم میکنه. ۶۷ ک چیزی نیس من همینجوری هفتادوهفتم 😆😆😱😱

زیاد سرپا واینسا و روی مبلم نشین ک پات آویزون باشه اینطوری بیشتر ورم میکنه. ۶۷ ک چیزی نیس من همینجور ...

وقتایی ک میخوابم و بیدار میشم اصلا نمیتونم راه برم از بس ورمم زیاده واقعا دیگ خسته شدم تازه بعضی وقتا نصف شبا از خارش زیاد کف دست و کف پا بیدار میشم این خیلییییی بده.

زندگیم دخترم آوا
نمکو کلا حذف کن از غذات چون باعث ورم میشه

اره فشارمم بالاس شوهرم نمکای خونمون رو قایم کرده میگه اصلا نریز تو غذا ولی همش هوس چیزای شور میکنم. امشبم ک سر کار بود چیپس نمکی خوردم .بین خودمون بمونه🤣🤦🏻‍♀😁😉

زندگیم دخترم آوا