2777
2789

انشاالله تو این سال اینجا میگم حامله شدم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

البته چندین ساله اقدامم ها ولی خدا رو چه دیدی لاغر کردم مشکلم تنبلی تخمدانه 76 کیلو بودم شدم 63 هدفم 55 کنارش دکتر برم و به تغذیه برسم و حامله بشم ای خدا 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله تو این سال اینجا میگم حامله شدم

عزیزم امضاتو دیدم ناراحت شدم 

همسنیم 

منم اقدامی ۱۴۰۰م 

ان شااله مادر شی برات دعا میکنم 

اما قبل اون رفتی طب سنتی دکتر؟ تنبلی تخمدان فیبروم و کیست درد پریودی و سقط مکرر همه از سردی رحمیه بری پکتر سردی رحمیتو درست کنی ان شالله بارداری سالم تریو تجربه میکنی 

نمیگم الان با شرایط فعلی شانس بارداری نداری اما پیشگیری بهتر از درمانه وقتی میشه در سلامت کامل بود چرا نباشیم ؟؟

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
بیا تو گروه تلگرام کم کم عضو بگیریم دور هم باشیم

یبار یه خانومی گذاشت رفتم ...اغضا فقط به سوال جواب نمیدادن 

..

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
عزیزم امضاتو دیدم ناراحت شدم  همسنیم  منم اقدامی ۱۴۰۰م  ان شااله مادر شی برات دعا ...

مرسی گل انشالله شمام خیلی زود باردار میشی طب سنتی نرفتم فقط چند بار دارو خوردم یبارم ای یو ای کردم الانم دارم وزن کم میکنم و سالم خوری 😞

بیا تو گروه تلگرام کم کم عضو بگیریم دور هم باشیم

لینکش کو

مرسی گل انشالله شمام خیلی زود باردار میشی طب سنتی نرفتم فقط چند بار دارو خوردم یبارم ای یو ای کردم ا ...

منم همینطور تو رژیمم 

ولی حتما طب سنتی برو من دارم دارو میخورم خیلی راضی ام و باور دارم ان شالله بارداری سالمی رو تجربه میکنم 

یسری نکته رو رعایت کن شکمت اصلا سردی نخورع بهش ظرف شستنی لباست شکمش خیس نشه 

پریود شدنی دستشویی رفتنی زیاد نشین و بعد با اب سرد نخور یا اگ میتونی کلا نشور 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
منم همینطور تو رژیمم  ولی حتما طب سنتی برو من دارم دارو میخورم خیلی راضی ام و باور دارم ان شال ...

همه اینارو رعایت میکنم و گرمی هم زیاد میخورم ولی چشم بازم یه طب سنتی میرم 

منم همینطور تو رژیمم  ولی حتما طب سنتی برو من دارم دارو میخورم خیلی راضی ام و باور دارم ان شال ...

عزیزم میشه در کنار دارو طب سنتی هم بریم؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
عزیزم میشه در کنار دارو طب سنتی هم بریم؟

حقیقتا نه 

چونکه داروهای شیمیایی عوارض دارن و طب سنتی برید اول دارو میدن که اون سموم شیمیایی رو خارج کنن بعد درمانو شرو میکنن 

من میدونم دلتون میخواد زود ب جواب برسید اما جفت طب باهم امکانش نیست