2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاید ببینید حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 61 پست
آخه من یه اشتباهی کردم همه چی رو به شوهرم میگم بعد چند وقت پیش خصوصیات اونایی که اختلال نقص توجه دار ...

خب راست گفته اگر بخواد بزنه صد در صد زورش به تو می چربه ولی  حرمت نگه میداره. عزیزم به نظرم یکم مهربون تر باشی به نفع هر دوتونه. 

اصل قضیه اینه که از صبح بابت مشکل خواهرش ناراحت بود و منم بدم میاد ناراحتی و مشکل اونا رو بیاره خونه... حالا دارم تو عکس های اینستا میبینم اونا چه خوش بودن و شوهر من بابت مشکل اونا اینقدر ناراحت بود که اعصاب منم خورد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگه؟؟؟

نه عزیزم ببخشید کی جرات داره با شما در بیفته نزن منو😅🤣🤣

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
نه عزیزم ببخشید کی جرات داره با شما در بیفته نزن منو😅🤣🤣

آره قبول دارم اون زدنه اشتباه بود.... اما خدایی فکر کن یه لپ گنده سه تیغ کرده صورتش رو آورده تو صورتت و داره بلند بلند حرف میزنه خیلی زدن تو صورتش حال میده

بزرگه؟؟؟

من همش میخوام تصور کنم چطوری سیلی زدی

من ک دستم نمیرسه انقد ک شوهرم هیکلیه و من ریزه

تازه موقع دعوا شوهرم داد میزنه

من از ترسم با صدای آروم جواب میدم که اصلا نمیشنوه

تازه فاصله مم حفظ میکنم ک دستش هم نرسه بهم

من مظلوم😊

آره قبول دارم اون زدنه اشتباه بود.... اما خدایی فکر کن یه لپ گنده سه تیغ کرده صورتش رو آورده تو صورت ...

وای اره شوهرمنم لپ داره همیشه هم تیغ زده چنباری منم خابوندم تو گوشش راستش حالا اون هیکلی من ریزه میزه بهم میگه کجات بزنم نشکنی ولی هیچوقت نزده بدبخت

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

سعی میکنم دیگه نزنمش.... اما خیلی عصبی شد حرفایی زد که تا حالا نزده بود... گفت خونه و ماشین و زمین و هرچی دارم رو میدم بهت بچه رو میبرم نمی‌زارم ببینی... تو دلم گفتم آخه جون... 

وای اره شوهرمنم لپ داره همیشه هم تیغ زده چنباری منم خابوندم تو گوشش راستش حالا اون هیکلی من ریزه میز ...

آره اینم گفت آخه من بزنم که نمیتونی بلند شی... گفتم جرات داری بزن