سلام... امروز تولد بچه خواهرشوهرم بود و ما رو دعوت کرده بودن.... البته مثل همیشه فقط به شوهرم گفته بودن و من دم غروب فهمیدم تولده و از صبح فکر میکردم قراره همینطوری برای شام بریم.... واقعیتش هم حوصله نداشتم هم ترس ویروس دارم واسه همین به شوهرم گفتم من دوست ندارم بریم اما اگه برای تو مهمه بریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره واقعا..هرچی حرفه عجیب غریبه از نینی سایتیا درمیاد🤣
دقیقاااا😂😂😂😂
اصلا مشخص شده که دلیل نصف طلاق های کشور از اینجا منشا میگیره
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)