2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاید ببینید حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 61 پست
دقیقاااا😂😂😂😂 اصلا مشخص شده که دلیل نصف طلاق های کشور از اینجا منشا میگیره

صددرصد..طرف میاد میگه نامزدم گف بالاچشت ابروعه مینگن خاک توسرت ک تاحالا طلاق نگرفتی🤣🤣

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

اونم دست منو پیچوند و چند بار با دستش صورت رو هل داد... گفت چرا دوست داری بیرون بری بگردی اما دوست نداری بیای خونه مامانه من.... بعدشم هی گفت اخلاقت خوب نیست...خسته شدم از این زندگی یا تو برو خونه مامانت چند روز یا من میرم و از این حرفا.... منم جوابش رو میدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد..طرف میاد میگه نامزدم گف بالاچشت ابروعه مینگن خاک توسرت ک تاحالا طلاق نگرفتی🤣🤣

😂😂ادم میمونه بخنده یا گریه کنه😂😂😂😂

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

خب اون حرفا ک مهم بوده یادت نیس

این تیکه هم خودت داری جواب خودتو میدی تقصیر تو بوده چرا زدی

اصلا حرف بدی از شوهرت تعریف نکردی

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
خب اون حرفا ک مهم بوده یادت نیس این تیکه هم خودت داری جواب خودتو میدی تقصیر تو بوده چرا زدی اصلا ح ...

مهماش این بود که گفت بچه رو میبرم نمی‌زارم ببینی منم گفتم منو تهدید نکن ببر چشمم بهتون نیوفته...

مهماش این بود که گفت بچه رو میبرم نمی‌زارم ببینی منم گفتم منو تهدید نکن ببر چشمم بهتون نیوفته...

تو مردی گوشیو بده دست زنت

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

آخه من یه اشتباهی کردم همه چی رو به شوهرم میگم بعد چند وقت پیش خصوصیات اونایی که اختلال نقص توجه دارن رو خونده بودم بهش گفتم فکر کنم منم دارم باید برم مشاور... حالا هی تو دعوا می‌گفت تو مشکل داری اعصابت رو کنترل کن...چند بارم گفت منم میتونم بزنم منم گفتم غلط می‌کنی بزن ببین چیکار میکنم

خب آخه زدیش عصبانیش کردی

اونم قطعا خواسته حرفی بزنه که خیلی عصبانیت کنه جبران اون سیلی ها 

دست میزاره رو نقطه ضعفت

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد