2777
2789
عنوان

گوشیمونو دزدیدن وادامه ی ماجرا ....

383 بازدید | 27 پست

چهارشنبه صبح همسرم رفت سر کار ساعت ۵ از خونه حرکت میکنه نظام اباد هستیم محل کارش سعادت اباد با مترو میره می خواد از ایستگاه پیاده شه میبینه عه گوشی تو جیب کتش نیست نگو یه بی شرف دوراز جون شما دزدیده از جیبش گوشی هم a60 خلاصه اون شب همش به محل کار همسرم زنگ میزد در ارتباط بود باهمسرمکه پول می خوام و فلانو فردا بیار فلان جا چون شوهرم شیفته شبای چهارشنبه واسه همون تو محله کارش بود اون شب با تلفن عمومی زنگ میزده به محل کار شوهرم که همون بیمارستان میشه گفته بود که 1تومن بیار گوشی و بدم میدان امام حسین قرار گذاشتن به یکی از دوستاش رفت همسرم اونام 4نفر بودن پولو دادیم بهشون یه تومنو تازه پولو که گرفته بودن نخواستن گوشی و بدن که درگیر شدن باهم بالاخره بعد چندتا زدو خورد گوشی و میگیرن خداروشکر اومد خونه خیلی مراقب باشید خیلی دنیا پر ادمای کثافت که ما خبر نداریم گوشی خودمون دوباره خریدیم هیییی....

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

واویچا

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخداااا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

به قرآن خیلی بد بود این اتفاق برامون یعنی من دیگه میترسم تنها برم بیرن 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
تازه ادم خوب بوده ب یه تومن رضایت داده🥴🥴 ولی جیمیل اگه فعال داشت میتونستید سریع ردش رو بگیرید

داشتیم ولی گفتیم تا دیر نشده گوشی و بگیریم تازه گوشی و زده زمین بی شرف گلس روش شکسته 

تازه ادم خوب بوده ب یه تومن رضایت داده🥴🥴 ولی جیمیل اگه فعال داشت میتونستید سریع ردش رو بگیرید

اخه جایی هم میخواس بفروشه دیگه ۱تومن بیشتر نمیخریدن ازش 

شاید از جیب شوهرت افتاده ک شکسته

نه نه از جیبش نیوفتاده اگه میوفتاد متوجه میشد اصلا یارو گفته که خودم از جیبت زدم 

بعد چی با پیوی شوهرم یعنی تلگرام و واتساپش به مخاطب هایی که با اسم زن ذخیره بودن پی ام داده گفته داریوشم اسم شوهرم داریوش میای دوس شیم باهم حال کنیم 

اسگل به جاریم که مهلا سیو شده به خواهر شوهرک که شکوفه به خاله شوهرم که شیرینه این پی امو فرستاده اونام همه شاخ دراورده بودن 

بعد چی با پیوی شوهرم یعنی تلگرام و واتساپش به مخاطب هایی که با اسم زن ذخیره بودن پی ام داده گفته دار ...

عجب بی شرفی بوده🤦‍♀️

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
بعد چی با پیوی شوهرم یعنی تلگرام و واتساپش به مخاطب هایی که با اسم زن ذخیره بودن پی ام داده گفته دار ...

مشکل روانی داشته طرف

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
اسگل به جاریم که مهلا سیو شده به خواهر شوهرک که شکوفه به خاله شوهرم که شیرینه این پی امو فرستاده اون ...

خدا ذلیلش کنه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜