2789
عنوان

بیاین نظرررر راجب قیافه این پسررره😁😁😁+عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 144 پست
چطووره

بیبی فیسه

احتمالا هست 24 یا 25

من از این چهره ها خوشم نمیاد 

وای گویا دوس پسرتون یا نامزدتونه

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت خواهر مهربونم😘 انشا ٕ الله هر چی از خدا میخوای بهترینشو برات بده 💞

زنده باشید عزیزم، انشاالله با دل خوش نینیتو بغل کنی و از بودنش لذت ببری🥰

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

ته ریش بزاره جذاب میشه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
معمولیه قیافش.پوستش رو روتوش کرده خوشم نیومد احساس خوشتیپی میکنه برا خودش با لباس رسمی تو خونه عکس ...

چقدر تیر بارونش کردی بنده خدا رو

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
چطووره

سنش دوربر 26 حالا شاید یکم بیشتر یایکی دوسال کمتر باشه

موذیه. خنده رو هست.ادم خیلی جدی ای بنظرنمیاد

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

معمولیه قیافش.پوستش رو روتوش کرده خوشم نیومد احساس خوشتیپی میکنه برا خودش با لباس رسمی تو خونه عکس ...

میخاس بره عروسی بنده خدا😂😂

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫