2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت ...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 211 پست
ما نمیگیم کی ملکه هست یا نیست. ما میگیم اونهاییم که کار میکنن توی محیط کار پادشاهی نمیکنن. واللا کار ...

کسی نگفته پادشاهی می‌کنیم😅

هرکس خودش شاغل بودن یا خانه‌دار بودنش رو انتخاب می‌کنه و این نشانه برتری نیست

خانم خانه‌دار اگر تصمیم بگیره شاغل بشه میتونه بره دنبالش

خانم شاغل هم اگر بخواد خانه‌دار بشه میتونه کار رو کنار بذاره

بستگی به علایق و روحیات داره من درحال حاضر روزی ۳و۴ ساعت بیشتر برای کارم وقت نمیذارم ولی اگر کاملاً کنارش بذارم افسرده میشم

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب اون بنده خدا شوهر فهمیده ای نداره. این که دلیل نمیشه شما از شنتیجه بگیری که هر زنی که مستقل نبود ...

شما برو تاپیک پس‌انداز نی‌نی‌سایت رو بخون 

هشتاد درصدشون دارن با دروغ و زدن از حق بچه‌هاشون پس‌انداز می‌کنن

و چون استارتر اون تاپیک رو مثال زد منم اینو رو گفتم وگرنه خوشبختی رو نمیشه در خانه‌دار یا شاغل بودن دید

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

ممنونم عزیزممم😍😍همچنین  البته من هنوز مادر نشدم  ولی بشم دست از شغلم برمیدارم حتماا، ا ...

زنده باشی خواهر گل من. ایشاالله خدا بهت ببخشه هر نعمتی که توی زندگیت داری. ایشاالله یه پسر و دختر ناز میاری. خدا بهت ببخشه عزیزم

چون فرهنگ مون اینجوریه  الان مدت کوتاهیه که خیلی جا افتاده زنا شاغل باشن  فقط به دخترا ی ...

جا نیفتاده. فرهنگم تغییر نکرده. شرایط بد اقتصادی باعث شد توی هر خونه ای هم زن کار کنه هم مرد و چند نفر کار کنن برای چرخوندن زندگی. اگه حرف شما درست باش و فرهنگمون تغییر کرده باشه پس باید فرهنگمون توی زمینه های دیگه هم فرق کرده باشه مثلا آمار خودکشی بیاد پایین آمار طلاق بیاد پایین زنها همه جا حرمت ببینن خیانت بیاد پایین. ولی اینها همش سر جاشه و فقط کار کردن زن شده مد و فرهنگ. نه عزیزم این تغییر فرهنگ نیست این از بحران شرایط و شرایط بحرانیه

و شمام اولین نفری هستی که بانحوه  تبادل نظر من مشکل داشته تو این دو سال و نیم ظاهرا من کجا گفت ...

اولا ما راجع به اقلیت حرف نمیزنیم 

دیگه اکثریت مردم کسی یا جایی رو برای نگهداری از بچشون دارن خیلی کمن کسایی که نه پول مهد و پرستار دارن نه بچشون رو به پدر مادرشون نمیتونن بسپرن یا مشکلات جسمیشون مانع کارشون میشه

یا حداقل من چه تو سایت چه تو جامعه کم دیدم

دوما تو این دو سال و نیم چون بقیه ایرادی ندیدن دلیلی نداره منم نبینم شما واضحا پرخاشگرانه صحبت میکنید چیزی که میگید شاید برای شما وباتوجه به سبک زندگی و عقاید خودتون از واضحات باشه ولی برای خیلی ها نیست و وقتی این جا کامنت میذارید یعنی من امادگی دارم توضیح بدم و توضیح بشنوم نه این که بیاید با لحن مسخره کردن بگید تو راجع به فلان مسئله سطحی فکر میکنی یا شعار میدی و توهین کنید به نظر و تبادل نظر من

این که سبک زندگی تجربیات و عقاید شما این بحث رو سطحی نگری یا شعار میدونه مشکل از من نیست دیگه وگرنه تو بخشی از جامعه که من باهاش در ارتباط بودم نه سطحی نگرانه بوده این قضیه نه شعاری

وقتی عقاید ما متفاوته میتونیم محترمانه تر باهم صحبت کنیم و یاد بگیریم عقاید متفاوت رو بپذیریم من دلیل میخوام شما میگی از واضحاته چقدر منطقی و موقر و متین واقعا

لطف کردید

بحث رو با شما ادامه نمیدم به جایی نمیرسیم 

موفق باشید

اولا ما راجع به اقلیت حرف نمیزنیم  دیگه اکثریت مردم کسی یا جایی رو برای نگهداری از بچشون دارن ...

من همشو نخوندم دقیق زیاد بود ولی جالب بود

شما به من میگی پرخاشگر بعد میگی بهتره توهین نکنیم

اوکی

فقط طلاق

منم از راهنمایی تابستونا کار می‌کردم، خرج سال دیگه مدرسه ام رو درمیوردم بعد دبیرستان ازدواج کردم، ر ...

خوب میتونی مثلا یه کار هنری رو شروع کنی و توش به موفقیت برسی مگه مجبوری حتماکار کنی. البته من نمیدونم کار شما چیه. یکی هست خیاط خوبیه طراح لباسه گلخونه داره از خودش کاری داره خوب این خوبه. ولی اگه مثلا بخواید برید توی بازار یا منشی بشید یا کارهایی از این قبلی که فقط توی اجتماع بده باشید این خوب نیست به نظرم. میشه جورهای دیگه ایم توی اجتماع بود. مگه حتما با کار آدم توی اجتماع میره مخصوصا برای شما که میگی نیازی نیست به کار فقط به منظور حضور در اجتماعه عرضم اینه که حضور در اجتماع راههای زیادی داره

شما شاید پزشک باشی. کسی با شغل شما و مستقل بودن شما مشکل نداره. ما میگیم زنهایی که حاضرن به هر قیمتی ...

من یه چیزو خوب میدونم

تمام زن های موفق ثروتمند و خودساخته ی دنیا از همین کارهای به قول شما حقیرانه استارت زدن

من با سبک زندگی غربی تا حد خوبی اشنا هستم و دیدم حقوق کسی که تو کافه کار میکنه در کانادا ساعتی ۱۵ دلاره (به تومن تبدیل نکنید هیچ ارتباطی نداره هزینه های اونا با ما) 

یه دانشجو که میخواد مستقل شه میتونه در کنار دانشگاه روزی ۵ ساعت بره اینجا کار کنه روزش میشه ۷۵ دلار ماهش با حساب یک شنبه ها که تعطیله و بگیم روز تعطیلم کار کنه میشه ۲۲۵۰ دلار

با این مقدار پول میتونه شهریه دانشگاه و خوابگاهش رو بده و پول خورد و خوراکش رو حالا سالی دوبارم بره لباس بخره

به عبارتی یه زندگی متوسط داشته باشه هرروزم تا ۸ شب دانشگاه و سرکار باشه بقیشم درس بخونه

اما من شاید بالای ۱۰ تا دختر و پسر کانادایی رو باهاشون در ارتباطم که همشون در کنار دانشگاه دارن کار میکنن خانواده هاشونم فقیر یا متوسط نیستن

همه هم رشته های تاپ 

چرا اونا مثل شما فکر نمیکنن که کوفت خوردن بهتر از استقلالیه که سخت به دست بیاد؟

شک هم ندارم ادم های خودساخته و موفق و ثروتمندی میشن

چرا؟چون عادت به سختی کشیدن دارن

من همشو نخوندم دقیق زیاد بود ولی جالب بود شما به من میگی پرخاشگر بعد میگی بهتره توهین نکنیم اوکی

من دارم به شما انتقاد میکنم نه این که تفکرت رو سطحی نگرانه خطاب کنم! بیان این که شما پرخاشگرانه با من رفتار کردید توهین نیست

گفتم که فایده نداره بحث ما موفق باشین

من دارم به شما انتقاد میکنم نه این که تفکرت رو سطحی نگرانه خطاب کنم! بیان این که شما پرخاشگرانه با م ...

عزیزم اگه ناراحتت کردم معذرت میخوام من ریپلای اولمو خیلی معمولی نوشتم اینجا لحن مشخص نیست به خاطر همین احتمالا شما بد برداشت کردی و اونجوری جوابمو دادی و منم به دنبال اون...

ارزششو نداره به خاطرش دلگیر شیم از هم .:)

فقط طلاق

شما برو تاپیک پس‌انداز نی‌نی‌سایت رو بخون  هشتاد درصدشون دارن با دروغ و زدن از حق بچه‌هاشون پس ...

خوبه به نظرت چرا هشتاد درصد مردهای جامعه باید اینطوری باشن؟ آیا این به دلیل تفکرات قدیمی و متحجرانه و قوانین ناجور جامعه هست و ما باید دلیلشو اینجا جستجو کنیم؟ یا نه باید دلیلشو توی بیکار یا کارمند بودن زن ببینیم؟

جامعه ما قدر و جایگاه هیشکی رو نمیدونه. قدر زن و شان مرد و شان خانواده و همه چیز ریخته به هم. توازن خورده به هم. خوب این با کار کردن فقط درست نمیشه. من قبلا توی کامنتای قبلیمم عرض کردم مردی که مرد نباشه زنش رییس بانکم باشه باز باید پول قایم کنه ازش. باورت نمیشه ولی من یه همکاری دارم انقدر شوهرش ببخشید نفهمه که این خانم اختیار حقوق خودشم نداره. گاهی میگه از حقوقام دزدکی کنار میذارم و طلا میخرم قایم میکنم خونه مادرم. بهش میگم مال خودته خودت کار میکنی چرا میگی دزدکی؟؟؟؟؟؟؟ میگه خوب نمیتونم ببینه دعوام میکنه و اختلاف و بحث پیدا میشه. خوب خواهر ببین این الان یه نمونه ش الان با کار مشکلش حل شده؟ نه. پس اینم هیچ فرقی با زنهای نی نی سایتی هشتاد درصدی که شما مثال زدین نداره دیگه. درسته؟

پسنتیجه اینه که صرفا کار نیست که به زن استقلال میده. کلا مرد متحجر مرد بی اخلاق مرد زورگو و ضعیف کش رو این جامعه بار اورده و تا اینها عوض نشه چیزی درست نمیشه