2777
2789

سلام دوستان من متولد ۷۶ هستم دیپلم(رشته نقشه کشی صنعتی) کاردانش دارم البته مدرکمو هنوز نگرفتم تصمیم دارم ادامه تحصیل بدم حالا نمیدونم باید چیکار کنم یا کجا برم 

دوتا بچه دارم و میخوام غیر حضوری بخونم لطفا اگ تجربه دارید یا میتونید راهنماییم کنید بگید 

خیلی ممنون💗💗💗

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای میخوای کنکور بدی عزیزم؟

کنکور نمیخوام بدم 

مگ رشته های کاردانش کنکور داره؟

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
کنکور هنر بده،تنوع رشته های دانشگاهی هنر و فنی حرفه ای زیاده

با این مدرک میتونم کنکور بدم؟ چیکار باید بکنم؟

بعضی دانشگاهای خوبش اره کنکور داره

واقعا ؟ میشه بیشتر توضیح بدید از الان باید ثبت نام کنم؟

میشه غیرحضوری خوند؟یعنی میشه دولتی قبول شم؟

کنکور هنر میشه داد دیگه🤔

من هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم برا همین میپرسم🙈

پس میتونم کنکور هنر شرکت کنم؟

از الان باید ثبت نام کنم؟

نمی دونم عزیزم اطلاع ندارم  ولی خوب رشته های تاپ اکثرا کنکور دارن

تاپ؟

واقعا ؟ میشه بیشتر توضیح بدید از الان باید ثبت نام کنم؟ میشه غیرحضوری خوند؟یعنی میشه دولتی قبول ...

نه عزیزم دولتی که غیر حضوری نیست

اگه میخای وقتی ازت نگیره و فقط یه مدرکی بگیری برو پیام نور کلاساتو میتونی شرکت نکنی

مبلغش هم چندان پات در نمیاد

ولی اگر دانشگاه خوب و معتبر میخای اره تا ۱۸ اُم این ماه میتونی کنکور ثبت نام کنی

موفق باشی

من هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم برا همین میپرسم🙈 پس میتونم کنکور هنر شرکت کنم؟ از الان باید ...

بله میتونید ثبت نام کنید از الان

در مورد رشته های هنر مربوط به تخصصتون توی اینترنت تحقیق کنید و دانشگاه های خوب اطرافتون

با افرادی هم که کنکور هنر دادن مشورت کنید

بله میتونید ثبت نام کنید از الان در مورد رشته های هنر مربوط به تخصصتون توی اینترنت تحقیق کنید و دان ...

ممنون گلم لطف کردید😘