2777
2789
عنوان

ببایید بگید مفهوم این عکس چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست

در واقع عمق دوست داشتنش رو میخواد توصیف کنه

بزرگترین اشتباه این است که در زندگی بر علیه خودتان باشید، بسیار قدرت بخش است اگر بگویید من خودم  را دوست دارم و احساس خوبی نسبت به خود دارم
واقعا حقیقت داره عاشق ک باشی همیشه ترس از دست دادن داری

ولی ادم خیلی که حساس تر بشه خودش باعث از دست دادن طرف میشه چون حساسیت زیاد؛شک زیاد میاره و گاهی وابستگی زیاد اخلاق ادمو کوکانه میکنه من خودم اینو تجربه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست خوبم نمیدونم رفتی حرم اسم منو به اقا گفتی و سلاممو رسوندی یانه اما من شبش خواب دیدم یه اقایی صداش میاد اما خودش و نمیبینم بهم گفت سلامتو به امام رضا رسوندن دارم با اشک چشم تایپ میکنم خدا حاجتتو بده ،ایدا

سلام دوست خوبم نمیدونم رفتی حرم اسم منو به اقا گفتی و سلاممو رسوندی یانه اما من شبش خواب دیدم یه اقا ...

ای وای دختر اصن مو ب تنم سیخ شد جدی میگی😭😭

اره بخدا من سلام همه تونو رسوندم ب همراه اسم

یا امام رضا قربونت برم اقا😭

الهی فدات شم منم گریم گرف خوشا ب سعادتت واقعا

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
ای وای دختر اصن مو ب تنم سیخ شد جدی میگی😭😭  اره بخدا من سلام همه تونو رسوندم ب همراه اسم یا ...

عزیزم شما پاکی با دل مهربونت بدون اینکه مارو بشناسی بیادمون بودی و دعامون کردی امام رضا صدای شما رو شنیده انشالله هرچی از اقا میخوای بهت بده

عزیزم شما پاکی با دل مهربونت بدون اینکه مارو بشناسی بیادمون بودی و دعامون کردی امام رضا صدای شما رو ...

قربونت برم عزیزدلم😘❤❤❤

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)