2777
2789
عنوان

بدشانسی

211 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من داخل گرونی طلا خریدم شد 60 میلیون شانس  بد من شوهر پول نداشت قرضاشو بده امروز مجبور شدم برم بفروشمشون کل طلاهامو بردن 39 میلیون اینقدر ناراحتم خدایا پس کجایی کل زندگیم شده ضرر

خیلی حالم خرابه توروخدا دعا کنید مشکل مملکت درستشه بخدا جهنم بهتر از ایران 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایاشکرت 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجرت ساخت مالیات و سود فروشنده بالای ۲۰ درصد میشه طبیعیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ناراحت نباش عزیزم،من تا حالا ۳ بار کل طلاهامو فروختم و فکر کردم امکان نداره با این گرونی دوباره بخرم قسمت شد دوباره خریدیم و دوباره فروختیم،انشاالله مریضی نباشه،توی اوضاع که جوون آدم به یک نفس بنده ناشکری نکن،خدا بزرگه

عزیزم کم لطفی نکن 

کم عقلی خودمون را پای خدا نزاریم 

چرا گرونی طلا خریدی؟؟؟

چرا مقروض بودید طلا خریدید؟؟؟

طلا برا سرمایه گذاری ده ساله است نه ۳ماهه 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

من هم برای دخترم زنجیر طلا خریدم الان کمی ضرر کردم اما نگران نیستم چون داره میره بالا

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه