2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم پدر مادرم آبروشونو از سر راه نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 25 پست
خوب مقصری  رو هوا حرف میزنی حتما که قهر میکنه بعد باید ناز بکشی  وگرنه اگر درست صحبت کنی ...

اصلا نمیدونی ماجرا چیه و از یه جمله استارتر طومار نوشتی!

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نمیدونی ماجرا چیه و از یه جمله استارتر طومار نوشتی!

به شما ربطی نداره کامنت من ..تاپیک شماست ؟طومار هست نخونید 

ماجرا هرچی که هست به بچه دوساله هم بگی من مامانتم چون ابروریزیه ولت کنم میدونه حرف سنگینیه 

خوب مقصری  رو هوا حرف میزنی حتما که قهر میکنه بعد باید ناز بکشی  وگرنه اگر درست صحبت کنی ...

خب پس من چی بالاخره اون باید بدونه به خاطر جاری نباید با من بحث کنه دیگه همش یه طرفه من ناز بکشم ؟؟؟؟؟

به شما ربطی نداره کامنت من ..تاپیک شماست ؟طومار هست نخونید  ماجرا هرچی که هست به بچه دوساله هم ...

آره حرف سنگینینیه ولی سنگین تر از اون اینع که جبهه میگیره برای جاریم 

خب پس من چی بالاخره اون باید بدونه به خاطر جاری نباید با من بحث کنه دیگه همش یه طرفه من ناز بکشم ؟؟؟ ...

حرفتو بزن ..نمیگم نزن که 

میگم قبلش حداقل تمرین کن و با آرامش بگو 

اصلا وارد جنگ شدن اشتباهه ..الان سر جاریت که نشسته تو خونش ...زندگیتو جهنم کردی 

به شما ربطی نداره کامنت من ..تاپیک شماست ؟طومار هست نخونید  ماجرا هرچی که هست به بچه دوساله هم ...

تو از کجا میدونی شوهرش چی گفته دقیقا و چی بینشون گذشته تو زندگی؟خیلی جالبی به خدا

تو از کجا میدونی شوهرش چی گفته دقیقا و چی بینشون گذشته تو زندگی؟خیلی جالبی به خدا

تو نه شما ...شما چطور میتونی به کسی که نمیشناسی بگی تو ؟؟؟منم دقیقا کار شمارو میکنم نشناخته حرف میزنم ...بله قطعا خیلی جالبم ..خیلی واضحه بعضی چیزا از اصول اشتباهه مهم نیست قبل و بعدش چیه ...مثل فحاشی یا کتک زدن یا خیانت تحت هر شرایط و واقعه که اتفاق بیفته قابل توجیه نیست ...بعضی حرف ها هم پیکره یک زندگی رو میشکافه و قابل توجیه نیست و ربطی نداره دلیلش چی بوده از اساس خط قرمزه ...شوهرش کارش درست نیست اما بااین حرفا اوضاع بد بدتر میشه

تو نه شما ...شما چطور میتونی به کسی که نمیشناسی بگی تو ؟؟؟منم دقیقا کار شمارو میکنم نشناخته حرف میزن ...

نه والا حرفم به حرفت شباهتی نداشت