2777
2789

☀بسم الله الرّحمن الرّحیم☀

سلام علیک و رحمة الله.

ایرانی نمیبینم مگر خیلی خاص باشه ؛ مثل فیلم های آقای ابراهیم حاتمی کیا که بارها میبینم.

فیلم هایی که حرفی برای من مسلمان توش هست رو نگاه میکنم مثل فیلم های آخر الزمانی مثل وکیل مدافع شیطان(کمی قدیمی نام بردم که علت دیدنم مشخص شه) با نگاه تحلیلی .

سریال کره ای هم نگاه میکنم.

مستندهای تاریخ معاصر و سیاسی هم دوست دارم. و مستندهایی در مورد جهان آفرینش رو خیلی دوست دارم آن به آن قدرت خداوند رو میبینم.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فانتزی تخیلی هیجان انگیز کمدی 

تو این ژانر

اخه اکثرا جوونن بازیگراش

ولی فک کنم از تاریخ آسدال خوشت بیاد فانتزی و تخیلی و هیجانیه

کمدی اگه میخوای فقققققققققط قهقهه در وایکیکی

فانتزی و کمدی عاشقانه میخوای گابلین و دوبونگ سو زن قوی

تو این ژانر اخه اکثرا جوونن بازیگراش ولی فک کنم از تاریخ آسدال خوشت بیاد فانتزی و تخیلی و هیجانیه ...

گابلین رو دیدم خیلی دوسش داشتم بازیگر مردشم خیلی خوب بود از اون بازیگر نداری؟

{ خانم هستم }
گابلین رو دیدم خیلی دوسش داشتم بازیگر مردشم خیلی خوب بود از اون بازیگر نداری؟

گونگ یو کلا تکه.تنها سریالی ک بازی کرده گابلینه.کلا تو کار فیلم و ایناس انقد تهیه کننده اصرار بهش کرده اینو بازی کرده

ی سریال خونوادگیم هس خیلی ترکوند تو۲۰۲۰.بازیگراشم جوون نیستن زیاد:دنیای متاهلان

گونگ یو کلا تکه.تنها سریالی ک بازی کرده گابلینه.کلا تو کار فیلم و ایناس انقد تهیه کننده اصرار بهش کر ...

عاقا برو تهیه کننده شو بیارش یه سریال بازی کنه من ببینم😅

مرسی عزیزم ❤

{ خانم هستم }
عاقا برو تهیه کننده شو بیارش یه سریال بازی کنه من ببینم😅 مرسی عزیزم ❤

😂

ولی زوج فرشته مرگ و اون دختر خشگله باهم یه سریال دیگه بازی کردن

کاپل نقش اول بودن😏😍یه سریال رمانتیک و ارومه