2777
2789
عنوان

خانم هایی که سیسمونی تهیه کردین

235 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

لطفا بگید ضروری ترین لوازمی که تا۳ماهگی تهیه کرد چی هستن؟

چنددست  لباس بخرم؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

شش وست بلوز شلوار بلوزا دکمه دار تاپ و استین کوتاه بلند واسه خونگی .پستونک.شیشه شیر شیشه ای بخر دستمال خشک کن پماد کالاندولا پوشک کلاه همینا ب ذهنم رسید بقیشون زیاد بکار نمیاد 

انسانم آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا دور و بر خودتو شلوغ  نکن من برا دختر خودم تا الان که پنج ماهشه فقط گهواره و کریر از خواهرم گرفتم چند دست هم لباس پیرهن شلوار و زبر دکمه دار براش خریدم الانم فقط مصرفش پوشک و شبر خشکه

من بچم ۱سالش شد  نه کریر نه کالسکه استفاده نکردم  نوعه   نو مونده...

من درطول  روز ۲  ۳ بار لباسشو  عوض میکردم از بس بالا میاورد    ۷   ۸دست لباس داشت  دیگه تند تند میشستم    زیر دکمه شدیدا لازم میشه    شورت لازم نمیشه...     جوراب زیاد بخر  همیشه پاش جوراب بپوشون...

بعد  شیردوش و شیشه شیر و قطره چکان بزرگ داشته باش حتماااا   

پودر بچه و وازلین بچه داشته باش

کلاه چندتا داشته باشه  من تا ۲ماهگی کلاه میزاشتم سرش   فروردین به دنیا اومده بود...

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"

ناخن گیر و دستمال مرطوب و پوشک.

قنداق اگر قنداقش میکنی.

شیشه شیر نوزادی اگر بهش شیرخشک میدی شیشه شور یه فلاسک کوچیک که همیشه آب گرم داشته باشه.

روغن ماساژ.

همینا دیگه هیچی تا حتی شش ماهگی هم لازمت نمیشه

عزیزم اصلا دور و بر خودتو شلوغ  نکن من برا دختر خودم تا الان که پنج ماهشه فقط گهواره و کریر از ...

آره عزیزم فقط لوازم ضروری میخوام

تخت وکمد وعروسک واینا به نظرم خیلی بیخودی خریدنش چون تا وقتش که بشه استفاده کنه ممکنه مدلش قدیمی بشه و ....

دوست دارم چیزایی که ضروری رو برندای خوب بخرم 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
ناخن گیر و دستمال مرطوب و پوشک. قنداق اگر قنداقش میکنی. شیشه شیر نوزادی اگر بهش شیرخشک میدی شیشه ش ...

دکتر به ما گف دستمال مرطوب الکل داره خوب نیس برا نی نی..

من بچم ۱سالش شد  نه کریر نه کالسکه استفاده نکردم  نوعه   نو مونده... من درطول   ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه😍

آره عزیزم فقط لوازم ضروری میخوام تخت وکمد وعروسک واینا به نظرم خیلی بیخودی خریدنش چون تا وقتش که بش ...

کار خوبی میکنی من الان بچهام ک بزرگن جاشون رو از خودم جدا کردم میخوام براشون تخت و سرویس بخرم

انسانم آرزوست
من سه تا بچه رو بدن سیسمونی خاص بزرگ کردم بدون گهواره و تخت بچه این همه انگاز پنگاز

آفرین به شما عزیزم من هم از مصرف گرایی خوشم نمیاد😘😍

آره عزیزم فقط لوازم ضروری میخوام تخت وکمد وعروسک واینا به نظرم خیلی بیخودی خریدنش چون تا وقتش که بش ...

گهواره کنار تخت مادر  یا حتی گهواره معمولی بخر اگه خودتون توی تخت میخوابین....   چون نمیشه که بچرو گذاشت رو تخت خودتون    من ینی تا ۵ماه گهواره خیییلی به کارم اومد   سبک بود  هرجا میرفتم  توی آشپزخونه موقع ظرف شستن و غذا پختن با خودم میبردم  با گهواره میزاشتم توی آشپزخونه با پام تکونش میدادم اروم میشد