2777
2789
عنوان

چی گذشت تا گذشت🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 30139 بازدید | 7264 پست
توووووف رسما تنها شدم  تنها کسی ک ازم طرفداری میکرد رو فراری دادین  خیلی بدددددددین &nb ...

😐😐

لووووووووووساااااا 

باشه بابا نمی زنمت نظرت چیه از در بغل وارد شم مثلا تفیت کنم فک کنم اونو بیشتر دوست داری😈

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچ  نه  نهه نههه نهههه نههههههههههههههه جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ    

مرضیه هشدار میدمت خیلی داری جیغ میکشیاااا🔪🔪🤨

سرم رفت🤨🔪 

دلم خواست  بایدی برام وجود نداره  اخرین باری ک یکی بهم گفت باید و گوش دادم اندی بود اونم ...

زاررررت# 😐🙌

فنچول از این به بعدش باید های منو هم خواهی گوش داد ورنه با ملایمت نمی گم یه راس پس گردنی😉🤨🔪😂

😐😐 لووووووووووساااااا  باشه بابا نمی زنمت نظرت چیه از در بغل وارد شم مثلا تفیت کنم فک کنم ا ...

بزنم 

همین الان 

لوسا ؟؟؟ معلوم نیست چیشده ک دیگه نمیاد

🏈 🏑 🏏 🥊 🥍

بیا با هرکدوم خواستی بزن فقط اروم بزن

فقط اروم بزن 👐

@eshqbpayanm   بیا قراره بزنتم حداقل نگاه کن ،،،،

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
مرضیه هشدار میدمت خیلی داری جیغ میکشیاااا🔪🔪🤨 سرم رفت🤨🔪 

جججججججججییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

خوبت شد   

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
بزنم  همین الان  لوسا ؟؟؟ معلوم نیست چیشده ک دیگه نمیاد 🏈 🏑 🏏 🥊 🥍 بیا با هرکدوم خ ...

لطفا منو ديگع صدا نزن مرضيه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
زاررررت# 😐🙌 فنچول از این به بعدش باید های منو هم خواهی گوش داد ورنه با ملایمت نمی گم یه راس پس ...

گوش ندم همش پس گردنی میزنی 

نههههههههههه

بزنم  همین الان  لوسا ؟؟؟ معلوم نیست چیشده ک دیگه نمیاد 🏈 🏑 🏏 🥊 🥍 بیا با هرکدوم خ ...

اوخخییی دلم سوخت مظلومممممم🥺🥺🥺

باشه نمی زنمت بوست میکنم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

دلم کباب شد🥺🥺🥺

کی رفته مگه وا ؟😐

اوخخییی دلم سوخت مظلومممممم🥺🥺🥺 باشه نمی زنمت بوست میکنم🥺🥺🥺🥺🥺🥺 دلم کباب شد🥺🥺🥺 کی رفته ...

شیما 

حتی گفت دیگه تگش نکنم