2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

102 بازدید | 3 پست

https://uupload.ir/files/t94f_img_20210204_130933_128.jpg

عکس را ببینید☝☝

🔴خبرگزاری دویچه‌وله آلمان در بخش انگلیسی از واردات واکسن روسی به آلمان خبر میده و در بخش فارسی روی این واکسن لقب #بحث‌برانگیز میذاره!

🔹 هرچند از وقتی The Lancet که معتبرترین نشریه پزشکی دنیاست گفته واکسن «اسپوتنیک» تا حدود ۹۲ درصد در مقابل کووید۱۹ موثره دهان این‌ها بسته شده
🔹 خبر بعد اینکه هواپیمایی ماهان برای انتقال اولین محموله واکسن Sputnik V به مسکو رفته و تا ساعاتی دیگه اولین محموله وارد ایران میشه

واقعا چرا اینطورین؟

چرا اینقدر با قساوت میخان تو دل مردم ایران رو خالی کنند و بدبینشون کنند؟؟😐😒😡

برای انصاریان هم مرتب هشتگ واکسن بخرید و شهید واکسن و..می زنند

آخه باهوشا

اگه واکسن روز اول هم وارد شده بود انصاریان با اون یال و کوپالش حالا حالا نوبتش نمی شد

خود آمریکا و انگلیس هنوز روزی ۴۰۰۰ و ۱۵۰۰ کشته میدن😐

حالا من کاری به عملکرد واکسن ندارم ولی اقای اشپان گفتن که اگر مجوز اتحادیه اروپا رو بگیره هیچ سد و مانعی برای ورودشون نیست و حتی توی مصاحبشون گفتن برای سلامت مردم نباید عملکرد سیاسی داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من کاری به عملکرد واکسن ندارم ولی اقای اشپان گفتن که اگر مجوز اتحادیه اروپا رو بگیره هیچ سد و م ...

واقعا همینه

حالا یک سری دارن یقه خودشون رو واسه واکسن فایزر که اینقدررر کشته  و آسیب داشته پاره می کنند😑