2777
2789

هفته ۷ رفتم گفت دیده میشه ولی دیروز ۸هفته رفتم،اخه هماتوم داشتم باید میرفتم چک کنم.

گفت هماتومه از بین رفته ولی جنینت قلب نداره

مگه میشه قلب از بین بره؟

یه دکتر دیگه بهم کفته صبر کنم تا هفته دیگه باز سونو بشم.

کسی تجربه ای داشته؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

وای خدایا چ بد ایشالا ک چیزی نیس 

من هفته 6 رفتم صدای قلبش شنیدم 

دیگ نرفتم 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم نگران نباش استرس بدترع انشاالله ک سالمه نی نی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

استرس نداشته باش انشالله که سالمه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
هر دو رو یه سونوگرافی رفتی؟ بعضی سونوگرافیست ها خیلی بی دقتتند...

اره هردوتا پیش دکتر خودم

آره عزیزم منم هفته هفت داشتم هفته بعدش از کار افتاد

ازکار افتادن ممکنه، ولی اینکه اصلا دیده نشه غیر ممکنه