2777
2789
عنوان

بچه سه ماهم خوب شیر نمیخوره

651 بازدید | 13 پست

هر ۲ ساعت خوابش میاد وقتی گشنشه سینه رو میبرم جیغ میزنه بعد ک میزارم رو پام خوابش میبره

احساس میکنم لاغرتر شده.بچه ۳ ماهه هرچند ساعت باید چند سی سی شیر بخوره؟

یا چند دیقه از شیر مادر؟

لطفا راهنمایی کنید

❤💑❤👶❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه رفلاکس نیس چون مواقعی ک خابالوعه قشنگ شیر میخوره.اگه رفلاکس باشه نمیتونه اونجوری پشت هم شیر بخوره

دقیقا رفلاکس از علائمش همینه عزیزم 

تو خواب شیر می خورن 

سینه و شیشه تو بیداری جیغ می زنن سرشونو‌می برن عقب

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
دقیقا رفلاکس از علائمش همینه عزیزم  تو خواب شیر می خورن  سینه و شیشه تو بیداری جیف می زن ...

اگه بیدار بشه خواب سیر بشه خوب شیر بخوره.اون رفلاکس نیست؟

❤💑❤👶❤
از همون اول بد شیر میخورد .ولی الان بدتر شده  شیر خشکم میدم

من پسرم اولین و آخرین بار توی بیمارستان بعد از زایمان شیرخودمو خورد...   از اون به بعد دیگه نخورد  به حدی بدش میومد که حتی وقتایی ‌که همینجوری بغلش میکردم میترسید شیرش بدم گریه میکرد   ۲ماه بغلم نیومد...  اخرشم شیرخشکی شد....     شیرمو با قاشق و قطره چکان میخورد   ولی از سینه ن...  دیگه منم چقد میتونستم بدوشم   منی که شیرم فوران میکرد از بس نخورد بعد ۲ماه خشک شد...     الان نزدیک ۱سالشه شیرخشکیه

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"
اگه بیدار بشه خواب سیر بشه خوب شیر بخوره.اون رفلاکس نیست؟

ببین عزیرم بچه تا ۶ ماهگی حالته سیری رو تشخیص نمیده و زیاد می خورن و سر ریز میشه از دهنشون 

بچه ای که شیر نمی خوره یعنی چیزی داره اذیتش می کنه و رفلاکسه 

از در مطب بری تو دکتر بهت می گه 

هر ماه ببرش چکاپ هر ماههههه

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
ببین عزیرم بچه تا ۶ ماهگی حالته سیری رو تشخیص نمیده و زیاد می خورن و سر ریز میشه از دهنشون  بچ ...

متاسفانه شوهرم نمیاد ببریم چکاب هرماه 😣😣😣😣ای خدا

❤💑❤👶❤
متاسفانه شوهرم نمیاد ببریم چکاب هرماه 😣😣😣😣ای خدا

گناه داره اسیب می بینه 

من هر ماه می برمش 

نه کولیک نه رفلاکس نه بی خوابی هیچی 

دکتر سریع تشخیص میداد