خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 عنوان یخچالم بو گند ماهی گرفته چیکار کنم 303 بازدید | 26 پست ؟؟؟ خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤ 1399/11/16 | 12:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 ذغال بزار گذاشتم نشد خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 ماهی توی یخچال چکار میکرده؟ ماهی خرد کردم گذاشتم تو فریزر خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
مادرمهربون۱۴۰۰ عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1171 ذغال بذار وجوش شیرین داخل نعلبکی یاماست خوری بریزتو هر طبقه جدا بذار چند روز داخل یخچال بمونه
ملانصرالدین عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 2799 خوشبو کننده یخچال هست از اونا بذار اگه باز نشد آبو وایتکس رو قاطی کن داخلشو باهاش تمیز کن فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 بوگیر بذار بوگیر چجوری خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 نکنه خوب خنک نمیکنه توفریزر مواد یخ بستن یانه ؟؟ یخ بستن خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 ذغال بذار وجوش شیرین داخل نعلبکی یاماست خوری بریزتو هر طبقه جدا بذار چند روز داخل یخچال بمونه مرسی گلم خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
مادرمهربون۱۴۰۰ عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1171 البته وانیل پودر کاکائو.و قهوه هم خوبه من خودم استفاده کردم نتیجه گرفتم ولی بریز دور
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 البته وانیل پودر کاکائو.و قهوه هم خوبه من خودم استفاده کردم نتیجه گرفتم ولی بریز دور مرسی گل خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤