2777
2789
عنوان

ارتودنسی و عمل فک

4711 بازدید | 33 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر یه سوال داشتم 

واسه انجام ارتودنسی حتما قبلش باید پیش جراح فک بریم؟

من دکترم گفت همزمان نیاز ب جراحی فکم داری بعد یک سال ارتودنسی ولی من نرفتم پیش جراح فک ک ببینه دو روزه ک ارتودنسیمو شروع گردم 

میترسم مشکلی پیش بیاد😭😭😫😫😫

نمی خوام بترسونمت ولی دختر خالم عمل کرد خیلی عمل سختی بود

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر عمه ام هم نرفت 7 تومن هزینه ارتودنسیش شد اخرم که رفت جراح فک گفته بود اصلا نیاز به ارتودنسی نداش ...

اخه من دکترمم چیزی نگف همین ک دید گف ارتودنسی همراه جراحی فک 

😭

وای منم فک بالام جلوعه با ارتودنسیم درست نشد😢

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
من دکتر ارتودنسیم گف  اگ جراحی نمیکنی اصن ارتودنسین نکن چون وضعش بعدتر میشه زیاد

دندونام خیلی مرتب و خوب شده عقب تر رفته اما من بازم حساسم خیلیییی حساس😢

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
دندونام خیلی مرتب و خوب شده عقب تر رفته اما من بازم حساسم خیلیییی حساس😢

وای تروخدا انقد حساس نباشین من اگ واقعا نیاز نداشتم عمرا میرفتم سمت این چیزا😫

دو روزه هیچی نمیتونم بخورم منم خیلی شکموم😂واقعا سختمه 

خصوصی گفته 70 بهش دولنتی گفته حدود نصف ولی چون میره تهران و با هزنه های رفت و امد و جانبی خودشون گفت ...

اها ایشالا بسلامتی عمل کنه 

منم سال دیگه عمل دارم خداکنه حداقل قیمتا بالاتر نره 😢😓

وای تروخدا انقد حساس نباشین من اگ واقعا نیاز نداشتم عمرا میرفتم سمت این چیزا😫 دو روزه هیچی نمیتونم ...

در چه حد جلوعه یعنی وقتی میخندی خیلی میاد جلو یا توام حساسی

ععع عمل کردی یعنی 

هزینش چقدر شد

در چه حد جلوعه یعنی وقتی میخندی خیلی میاد جلو یا توام حساسی ععع عمل کردی یعنی  هزینش چقدر شد

ن عزیزم حساس نیستم من نخندمم جلوعه 😩😂😁

عمل نکردم تازه ارتودنسی کردم گفتن بعد یه سال عمل 

ن عزیزم حساس نیستم من نخندمم جلوعه 😩😂😁 عمل نکردم تازه ارتودنسی کردم گفتن بعد یه سال عمل 

هزینش زیاده عمل سختیم هست خدا کنه کار ب عمل نکشه منم عمل لازمم