2777
2789
عنوان

اونایی که کاشت ناخن دارید بیاین

88 بازدید | 19 پست

سلام خوشگلا پشیمون نیستید؟اذیت کننده نیس میتونید کاراتون رو انجام بدید؟من یک عدد کاملا نچرالم😂نه تاحالا موهامو رنگ کردم نه کاشت نه جراحی هیچییییی حس میکنم یکم تغییر برای روحیه خودمو همسرم لازمه ولی میترسم پشیمون شم بعد کسی بوده ریموو کنه کاشت رو؟ناخن خودش آسیب ندید؟

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

من خودم تا همین چند ماه پیش ناخن طبیعی خودمو بلند میکردم.. ولی چون تیز و نازک بود بچم اذیت میشد   به ناخن کوتاه هم عادت ندارم   رفتم کاور کردم خییلی خوب شد اصلا   یکم ضخیم شد دیگه زخم نمیکنه  از قبل هم که به ناخن بلند عادت داشتم....    قبلا هم موقع عروسیم کاشته بودم آسیب ندید...

الانم۲ماهه کاشتم فقط بلند شده ن مو میره زیرش نه هیچی   هفته ی دیگه میرم ترمیم

ولی موهاتو رنگ نکن

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"

من پام کاشته

دستم کاور

نه بعد از 2 3 روز اول دیگه حس عجیب نداشتم

ناخنای من خیلییی نرمه، واسه همین سخت بود نگه داریش؛ الان راحت شدم  

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تا همین چند ماه پیش ناخن طبیعی خودمو بلند میکردم.. ولی چون تیز و نازک بود بچم اذیت میشد &nbs ...

ممنون از راهنماییت عزیزم کاور شکل ناخنتم تغییر داد؟خوش فرم تر میکنه؟

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
من پام کاشته دستم کاور نه بعد از 2 3 روز اول دیگه حس عجیب نداشتم ناخنای من خیلییی نرمه، واسه همین ...

دقیقا مال منم نرمه تا میام یه زون کن بردارم میشکنه یا برمیگرده 

کاور هم نیاز به ترمیم داره؟چند وقت یه بار؟

ممنون از راهنماییت عزیزم کاور شکل ناخنتم تغییر داد؟خوش فرم تر میکنه؟

اره هرمدلی بخوای انجام میدن   کاور اینجوریه که لبه ناخنت دیگه ناخن مصنوعی نمیچسبونن که ناخنت بلند شه    چون ناخن خودت بلند هست از روی خوده ناخن مواد میزنن و هرمدلی خواستی سوهان میکشن برات

دقیقا مال منم نرمه تا میام یه زون کن بردارم میشکنه یا برمیگرده  کاور هم نیاز به ترمیم داره؟چند ...

بله، تقریبا 1 ماه، 1 ماه و نیم یک بار

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
اره هرمدلی بخوای انجام میدن   کاور اینجوریه که لبه ناخنت دیگه ناخن مصنوعی نمیچسبونن که ناخنت بل ...

چقدر خوب اینجوری حس غریبی با ناخنم نداری حس کنی چیزی اضافیه.ترمیمش چند وقت یه باره عزیزم؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم

دقیقا مال منم نرمه تا میام یه زون کن بردارم میشکنه یا برمیگرده  کاور هم نیاز به ترمیم داره؟چند ...

اره کاور هم عین کاشته  فرقی نداره    ولی من مثلا ۲ماهه کاور کردم فقط بلند شده و اذیت نکرده...

لاکو خودم زدما  خواستم تنوع بدم  عجله ای زدم بد شده..

https://uupload.ir/files/tv6c_۲۰۲۱۰۲۰۴_۱۱۲۰۵۰.jpg

چقدر خوب اینجوری حس غریبی با ناخنم نداری حس کنی چیزی اضافیه.ترمیمش چند وقت یه باره عزیزم؟ببخشید زیاد ...

اصلش۱ماه    بعد اینکه خودت هروقت دلت خواست  مثلا من بعد ۲ماه هنوز فرصت نکردم برم ترمیم🤦🏻‍♀️