2777
2789

بگم ک من متولد هفتادمو کلی خاطره ازبازیای پرسپولیس شتم واس ونوادم فوتبالی بودن و مدرسم کراشم نصاریان بود     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دهه هفتادیم و ی پرسپولیسی شیش اتیشه ک خیلییی ناراحت شدم قبلن برا هادی نوروزی و مهرداد اولادیم خیلی گریع کرده بودم خدا همشونو رحمت کنه🖤🖤🖤🖤🖤🖤

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂

من دهه هفتادی ام ولی خدابیامرز اصلا یادم نبود بازیاشو.... 🤔

گریه نکردم ولی تو یه برنامه خیلی باحال حرف میزد و میخندید وقتی یادش میوفتم دلم میگیره ☹️

خدارحمتشون کنه روحشون شاد 

لعنت به این دنیای نامرد 😢😢😢😢

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

دلم اروم نمیشه ن که فک کنید از سر بی دردی ن هزارتا غم تو دلمه با مشکل تو زندگیم ولی من معنی کراش رو نمیدونستم الان ک خبر مرگ انصاریان و شنیدم بهم ریختم انگار ی تیکه از خاطراتم مرده حالم بد شد اصن   

خدا به دل مادرش صبر بده🌷🌷🌷

شهیدواکسن#  

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
خدا به دل مادرش صبر بده🌷🌷🌷 شهیدواکسن#  

الهی امین ☹️

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

قلبم درد گرفته زیر زبونی هم گذاشتم اروم نمیشم الهی بمیرم برای دل مادرش 😭😭😭😭

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام