2777
2789

سلام بچه ها من دوتا کیست تو هر تخمدانم دارم بزرگن تقریبا ۵ سانت دکتر ال دی داده یه ماهه دارم میخورم میخوام اقدام کنم عجله دارم خسته شدم دیگه تو سونو نوشته هموراژیکه اگه اطلاعی دارین کمک کنید راهی برا زودتر خوب شدن هست؟ خدا کنه برم سونو خوب شده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا عین تو اما یه کیست بود 

ی ماه ال دی خوردم رفع شد 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

والا برا کیست تخمدان نمیدونم اما من یه کیست یه سانتی تو رحم داشتم با خوردن سیر برطرف شد

دوماه هر صبح ناشتا سیر میخوردم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

خونه هايى كه دارن خراب ميكنن براى ساخت و ساز

برو يكى دو تا آجرشو بگو بهت بدن

ترجيحأ آجره آفتاب نديده باشه

بعد بيارش بزار روى گاز روى شعله متوسط گازت نه اون بزرگه نه اون كوچيكه وسطيه بزار دو ساعت با شعله كم بمونه

بعد گازو خاموش كن بزار يه كم خنك شه انقدرى كه بتونى با دستت برداريش بعد بزار روى زمين روش يه پارچه ى نرم كه چند لا كردى بزار بعد بشين روش

جورى كه واژنت كاملا روى آجر باشه يه ده دقيقه بشين

ترجيحا فقط با لباس زير 

✨ Fear the one who does not fear God✨
والا برا کیست تخمدان نمیدونم اما من یه کیست یه سانتی تو رحم داشتم با خوردن سیر برطرف شد دوماه هر ...

فقط سیر خوردین؟ داروی دیگه ای کنارش مصرف نمی‌کردیم از کجا معلوم تاثیر سیر بوده؟

تو رو خدا برام دعا کن اقدامم چند ماه عقب افتاد خدا کنه مث تو زود رفع شه

اصلا نگران نباش

عجله ات چیه حالا

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
مثل قرص قورت بدم یا بجوم؟

یه حبه مث قرص قورت بده

البته حواست باشه اگه مشکل معده یا گوارشی داره فراموش کن 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

عزيزم بعدش يه آبى ازت خارج ميشه انگار دارى ادرار ميكنى

اون آب رطوبت بدنته

نه تنها براى كيست مفيده بلكه براى كلى بيماريهاى ديگه كه دليلش رطوبته مثل بعضى پادردا عااااليه

هفته اى يكبار اينكارو انجام بده

فقط آجرو جايى نزار كه خيس شه يا كثيف شه

✨ Fear the one who does not fear God✨