2777
2789

چی بود؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرش واسش هدیه گرفته بود چیز خاصی نبود که

اها ندیدم من

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

فکر کنم چون خیلیا بدبخت بهش نیش زدن و گفتن دل بقیه رو میسوزونی

برو آخرین تاپیکشو‌ بخون

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 

سلااااام خوشگلم

میای تاپیک آخرمو گزارش بزنی؟

مرسییی💙

خودت که دیدی عزیزم من حرب بدی نزدم توهین نکردم نگفتم دل کسیو بسوزونم ولی صبر میکنم تاپیکامو حذف میکن ...

عیب نداره حسود زیاد هست مااگه کسیو داشتیم هیچ وقت نمیومدیم اینجا غم و شادی هامونو درمیون بزاریم

معتاد نی نی سایت شدم😨😨
عیب نداره حسود زیاد هست مااگه کسیو داشتیم هیچ وقت نمیومدیم اینجا غم و شادی هامونو درمیون بزاریم

درسته ولی من ادم بدی شدم چون حس مثبت سعی کردم تو تاپیکام باشه انگاری تاپیک اخرمو بیشتر میپسندن

خودت که دیدی عزیزم من حرب بدی نزدم توهین نکردم نگفتم دل کسیو بسوزونم ولی صبر میکنم تاپیکامو حذف میکن ...

سلام.بیخیال بابا اینجا همش فیلمه جدی نگیر.بخدا بعدظهر یکی تامیک زد درمورد استوریه تتلو منم گفتم ما دیگران برامون عزیز هستن هرکی ناراحته ک و نشو بزاره آب یخ.استارترش اومد گفت درست حرف بزن شما بی تربیتی.بخدا دوصفحه نگذشته بود نوشت مرتیکه ی الاااااغ متم باهاش بحثم شد خیلی دلم شکست😪ولی بعدش رفتم جای دیگه کلی خندیدیم یادم رفت😅نرو من باتو حس خوبی دارم

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم