2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استغفرالله ربی و اتوب الیه واقعا چ ادمهایی تو سایت پیدامیشن شرک نگو لطفا

واا شرک چیه

میگم‌تلاش انسان تاثیرگذاره

نمیشه بشینی فقط دعا کنی که

اگه من‌صبخ نرم سرکار خدا بهم پول نمیده

باید برم‌سرکار سرماه بهم پول بدن

این ینی تلاش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
ناامیدی که نه ولی زمانی که تنها امیدم خدا بود جوابی که میخواستم گرفتم حتی خیلی بهتر 

خداروشکر 

کاش به منم جواب بده تنها امیدم فقط اونه

اگه دلتون گرفته بگید براتون حمد بخونم♥️ 
خوشبحالت من هرچی صداش میزنم حس میکنم از دستم ناراحته😭

گلم خدا حتی اگه از دست بنده اش ناراحت باشه بازم دستشو میگیره مطمئن باش اون چیزی که میخوای یا به صلاحت نیس یا هم هنوز وقتش نرسیده  

خیلی ممنونم  عزيزم  حق  نظر دادن هم ندارم؟؟؟؟؟؟؟ ووقتی  ازش خواستم  و ندا ...

اخه قربونت برم چرا گله میکنی؟ مث ی دوست صداش کن من شرایطی داشتم ک استغفرالله سرش فریاد کشیدم قهر کردم ولی چیزی جز بدبختی نصیبم نشد ی بار مث ادم صداش کردم خداخودش شاهده دنیامو تغییر داد واقع بین باش گلم

یا رب نظر توبر نگردد
واا شرک چیه میگم‌تلاش انسان تاثیرگذاره نمیشه بشینی فقط دعا کنی که اگه من‌صبخ نرم سرکار خدا بهم پو ...

من میگم تا خدا نخواد شما میگی من میخوام اینطور ک گفتی انگار نعوذ بالله خدایی..که هرچه گفتی بشو ..بشه .

کوشش که باید کرد توکلم باید داشت.

یا رب نظر توبر نگردد

خدا رو با زبون خودتون با هر حالی که هستین صدا بزنین قبل و بعدش شکرگزاری هم بکنید تا بدونه که شاکر هم هستی مطمین باش به حرفت گوش میده 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
من میگم تا خدا نخواد شما میگی من میخوام اینطور ک گفتی انگار نعوذ بالله خدایی..که هرچه گفتی بشو ..بشه ...

تو‌توکل‌کن منم‌تلاش میکنم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اخه قربونت برم چرا گله میکنی؟ مث ی دوست صداش کن من شرایطی داشتم ک استغفرالله سرش فریاد کشیدم قهر کرد ...

نه داد و فرياد  نکردم  و نمیکنم...

فقط  دلم گرفته  ازش. خودش توی  قرآن  گفته  صداش بزنيم  منم  زدم. 

وقتی جواب نگرفتم  ديگه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟

شما هم جانماز  آب  نکش واسه من و استغفرالله  و فلان  و بهمان  نگو بهم. 

لائیک نیستم که اینجوری  باهام حرف میزنی....

نه داد و فرياد  نکردم  و نمیکنم... فقط  دلم گرفته  ازش. خودش توی  قرآن &nb ...

لائیک چیه؟ من جانماز آب نمیکشم.اصلا روم سیاه نمازم نمیخونم.ولی خدا خیلی بزرگتر از اینحرفاست ک بخوام ازش گله مند باشم

یا رب نظر توبر نگردد