2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

56 بازدید | 10 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم پسرم 4ماهشع اماخیلی نق نقوه خسته شدم ازدستش خیلی اذیتم میکنه بینهایت گریه میکنه وبغل میخواد احساس میکنم دلش دردمیکنه چون گلاب به روتون خیلی باد در میکنه نمیدونم چه کنم خسته شدم 

حالا مونده تا بگی بچه ام بهانه گیر و اذیت کنه صبر کن بزرگ بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی اینقدنق نقو نبود

بچه دوما چرا اینجوری ان؟ من الان دومیم رو باردارم انقدر سرش اذیتم که سر اولیم نبودم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه دوما چرا اینجوری ان؟ من الان دومیم رو باردارم انقدر سرش اذیتم که سر اولیم نبودم

دقیقا تولارداریمم خیلی اذیتم کرد سراولس اصن اما وومی درد بیخوابی سنگینی افت فشار درجدی که راه نمیتونستم برم

دقیقا تولارداریمم خیلی اذیتم کرد سراولس اصن اما وومی درد بیخوابی سنگینی افت فشار درجدی که راه نمیتون ...

اره من سر اولیم خیلی راحت بودم سر این اولش هماتوم داشتم جفتم پایین بود الانم لگن درد شدید دارم اصلا دوقدم راه رو به زور میرم یه اوضاع اشفته ای دارم که نگو

اره من سر اولیم خیلی راحت بودم سر این اولش هماتوم داشتم جفتم پایین بود الانم لگن درد شدید دارم اصلا ...

دقیقاهمه تین مشکلاتم داشتم میگفتم کی زایمان کنم اماالان خیلی حالم بده باید بشینم باش جم نخورم

دقیقاهمه تین مشکلاتم داشتم میگفتم کی زایمان کنم اماالان خیلی حالم بده باید بشینم باش جم نخورم

اره منم میگم وای فقط کی بشه من بزام راحت بشم. یه دکتر ببرش پدی لاکت و اینا بهش میده راحت میشه اگه نفخ داشته باسه. قطره دایمیتیکن هم خوبه

اره منم میگم وای فقط کی بشه من بزام راحت بشم. یه دکتر ببرش پدی لاکت و اینا بهش میده راحت میشه اگه نف ...

هرچی بگی امتحان کردم حتی گریپ میکسچر حارجی افاده نکرد

هرچی بگی امتحان کردم حتی گریپ میکسچر حارجی افاده نکرد

توی پتو نذاشتی تابش بدی؟

خدا کنه از این بچه بد قلقا نباشه🙄🤦‍♀️😭😨