2777
2789
عنوان

ایا کارم اشتباه بود یان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خداروشکر هنوز عقد نکردم

خیلی کار خوبی کردی 

واقعا باید از طرف مطمین شد حداقل بعد 

اگر دوستش داری بهتره مثل الان همیشه واقعیتهارو ببینی حتما با مشاور خبره صحبت کن ولی بنظرم زیر بار ازدواج فقط بخاطر دوست داشتن یا اینکه بعدها درست میشه نرو

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خیلی کار خوبی کردی  واقعا باید از طرف مطمین شد حداقل بعد  اگر دوستش داری بهتره مثل الان ...

قبل نامزدی باهم دوست بودیم تودوران دوستی همش توگوشیش میدیدم بادخترا لاس میزنه. 31سالشم هست. اه حس میکنم خیلی هیزه. خستم کرده

سختمه ولی میشم. 😞😞

هر چقدرم سخت باشه بحث زندگیه 

نمیشه تصمیمی بگیری که زندگیت خراب بشه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
هر چقدرم سخت باشه بحث زندگیه  نمیشه تضمینی بگیری که زندگیت خراب بشه

اره دقیقا. حتما ی تصمیمی میگیریم بااین رفتاراش نمیتونم باهاش ازدواج کنم خیلی فکرش بامن فرق داره.