2777
2789
عنوان

کیا برادر ندارن

180 بازدید | 18 پست

ما سه تا خواهریم بعضی وختا دلم میگیره بخاطر اینکه پدر م داره روز به روز پیر تر میشه و یه پسر نداره که کمکش باشه و پشتشو گرم کنه ناشکری نیس فقط کاش داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم خدا رو شکر

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من برادر که ندارم هیچ خواهر هم ندارم

خودم سعی میکنم پشت پدرم باشم البته شوهرمم در این مورد خوبه

ولی این احساس رو همیشه دارم که اگر پدرم خدایی نکرده فوت بشه بی پشت و پناه میشم چون برادرم ندارم

ما ۴ تا خواهریم

از وقتی ازدواج کردم همسرم جای خالی پسر رو برای پدرم پر کردن و پدرم هر وقت بی حوصلس مامانم زنگ میزنه که بریم تا بابام با همسرم صحبت کنه سرحال شه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹