2777
2789
عنوان

پسرم یک سالشه و بدون کمک نمیشینه

4526 بازدید | 41 پست

سلام مامانا

پسرم یک سالشه و بدون کمک نمیشینه همش تو خونه سینه خیز میره.تو روروئک هم میزارم همه ی خونه رو دور میزنه ولی خودش نمیشینه.باید حتما خودم بنشونمش.وقتی خم میشونمش تا نیم ساعت میشنه ولی همین که خسته میشینه خودشو میندازه

بردم دکتر اطفال اونم منو ارجاع داد به متخصص مغز و اعصاب

متخصص مغز و اعصاب براش ام آر آی نوشته که بهم ۱۵ روز دیگه نوبت دادن

کسی بوده که شرایطش این جوری بوده و بچش مشکلی نداشته و خودش نشسته

خیلی نگرانم توروخدا کمکم کنید

عزیزم من کاردرمانگرم... اگه عصلاتش از حد نرمال سفتتر یا شلتر نیست مشکلی نداره... شاید ی تاخیر حرکتی باشه که با کارکردن و. تمرین درست میشه...وقتی تو روروکه و راه میره باهاش تنش رو صاف میگیره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بلندش میکنی کمک کنی ببینی دوست داره راه بره یا نه؟ یه سال هنوز وقت داره ها  ولی خب اگه د ...

اره دستش رو میگیرم تو خونه قشنگ قدم برمیداره.نمیدونم واسه همون انجام ام آر آی هم استرس دارم

ینی واسه نشستن دیر نمیشه؟؟؟

اره دستش رو میگیرم تو خونه قشنگ قدم برمیداره.نمیدونم واسه همون انجام ام آر آی هم استرس دارم ینی واس ...

4دست و. پا هم نمیره؟ شما باید تقویت عضلات لگن. و تنه رو باهاش کار کنید... بزاریدش جلو مبل ک وایسه و تحمل وزن کنه رو. پاش و اسباب بازی بریزید جلوش ک بازی کنه... در حالت نشستم بنشونیدش بعد با دستتون دور لگنش رو بگیرید ک تنش رو خودش کنترل کنه... در همین حالت ی چیزی بلند کنید بدیدی دستش از بالا سرش ک محبور شه دستش رو براش بلند کنه بخاطر تعادل تنه 

اره دستش رو میگیرم تو خونه قشنگ قدم برمیداره.نمیدونم واسه همون انجام ام آر آی هم استرس دارم ینی واس ...

من بودم نمیرفتم ام ار ای 

خودمم با برادرزادم سر و کله زدم و دستاشو چند بار گرفتم و راه میبردمش انقدر ذوق میکرد و خوشحال میشد مامانش میگفت دوست داری راه بری و...

باور کن به دو هفته نکشید راه افتاد 

ولی قبلش همش نشسته بود انگار باید باهاشون سر و کله بزنی تا بفهمن که باید راه برن 

چرا عزیزم هر مرحله ایی ی زمانی داره... دبگه 8ماهیسن نشستنه نهایت تا9و10... و 12تا15هم سن راه رفتن.. از این بازه خارج شه تاخیرحرکتیه.. شما پیگیری بکنید حتما ایشالا ک چیزی نباشه

عزیزم من کاردرمانگرم... اگه عصلاتش از حد نرمال سفتتر یا شلتر نیست مشکلی نداره... شاید ی تاخیر حرکتی ...

سلام عزیزم

اره تو روروئک که هس قشنگ قدم برمیداره و بعضی اوقات این قد تند حرکت میککه که من فک میکنم داره بدو بدو میکنه.موقع حرکت به جلو خودش رو به جلو خم کنه که روروئک رو هل بده و موقعی که به عقب میره تنش رو به عقب هول میده

عزیزم چهار دست و پا نمیره وفقط سینه خیز .از پله جلوی اشپزخونه به همون حالت سینه خیز میره بالا و برمیگرده

پسرم غریبه میبینه خیلی گریه میکنه وچون به خاطر کرونا ما همش خونه ایم و اون به غیر ما کسی رو نمیبینه.میترسم دکتر کاردرمانی بگه ببرمش میترسم خیلی گریه کنه و اذیت بشه.توروخدا منو راهنمایی کنید که تا تاریخی که میخوام ببرمش ام آر آی انشالله بشینه

من بودم نمیرفتم ام ار ای  خودمم با برادرزادم سر و کله زدم و دستاشو چند بار گرفتم و راه میبردمش ...

عزیرم وضع برلدر زاده شما فرق داره... اون نشستن رو داشته... نشستن و چهار دست و پا تمرین تعادل تنن... اول باید اینا رو بچه کسی کنه تا بتونه تن رو تو خالت راه رفتن حفظ کنه

سلام عزیزم اره تو روروئک که هس قشنگ قدم برمیداره و بعضی اوقات این قد تند حرکت میککه که من فک میکنم ...

عزیرم کاردرمانی هم برید بیشتر خودتون باید تو. هونه باهاش کار کنید تایم کلینیک خیلی کمه برا پیشرفت... من حس میکنم صرفا تاخیر داره... بغدشم چرا میزارید تو روروک اصلا خوب نیست... بچه شما هنوز تعادل تنه نداره... دلیل تند رفتنم بی تعادلی تنه و نداشتن قدرت کافی عضلاته... اصلا اصلا تزارید کلا... من بچم الان مبل رو میگیره و میره ن میزارم تو روروک و نه راهش میبرم تو خونه خودشون بدنشون اماده باشه میرن... روروک کلا رد شدست از نظر علمی

حالا بازم تاپیکای قدیمی رو بگرد ببین کاربرا بچه هاشونو بردن ام ار ای چی شده و یا اینکه کسی بوده از پ ...

باور کن کارم شده تو تایپیک گشتن ولی چیزی دستگیرم نشده.از دیشب که دکتر گف ام آر آی دارم دیونه میشم

باور کن کارم شده تو تایپیک گشتن ولی چیزی دستگیرم نشده.از دیشب که دکتر گف ام آر آی دارم دیونه میشم

ام ار ای رو حتما بدید... چند ماهگی سینه خیز رفت؟ سینه خیز رو درست میره،؟ الگوی حرکت دست و پاش درسته؟ یا فقط دست میزاره و بدنش رو میکشه؟چند ماهگی گردن گرفت؟ 

عزیزم ام آر آی و که با بیهوشی انجام میدن براش، نگران اون نباش، ولی انشاالله که چیزی نیست، شاید تنبلی باشه، ولی تا الان باید خودش میتونست با کمک میز و صندلی از جاش بلند بشه. البته بچه با بچه فرق داره، ولی شما برای خاطر جمعی حتما ام آر آی ببرین حتی اگر تا اون موقع پیشرفت دیدین 

ام ار ای رو حتما بدید... چند ماهگی سینه خیز رفت؟ سینه خیز رو درست میره،؟ الگوی حرکت دست و پاش درسته؟ ...

۳ ماهگی گردن گرف

۵ ماهگی تا ۷ ماهگی غلت زد

۷ ماهگی به بعد سینه خیز رف

اره سینه خیز رو درست میره.قشنگ حرکات دست و پاش درسته.حتی به بن بست میرسه قشنگ بدنش رو میچرخونه و دور میزنه