قانون جذب من چند روز میخونم راجب قرض پول از خدا شنیدی شما؟ روزی 1 میلیون میگیری ازش تا 365 روز؟  ...[/QUOTE]
همون تمرینی ک باید حتما هرروز پولتو خرج کنی ؟
اگ منظورتون همینه ک راستش من تاحالا امتحان نکردم یعنی تا حالا برای مسائل مالی با قانون جذب پیش  نرفتم چون خواسته های من مالی نبوده
دوست عزیز یه توصیه خواهرانه اونم اینکه وقتی خواسته ای داری یا مشکلی ک میخوای حل شه هر روش و تمرینی ک یاد گرفتی رو حتما حداقل یه بارم ک شده امتحان کن چیزی رو ک از دست نمیدی برعکس ممکنه خواسته ت با یکی از همین روش ها برآورده بشه
من هرروش و تمرین تازه ای ک یاد میگیرم (صندوق توکل،نامه به فرشته،تمرینات شکرگزاری کتاب معجزه شکرگزاری ،ایموشن کد،پاکسازی،و....)رو حتما یه بارم ک شده امتحان میکنم میتونم به جرأت بگم ک از همه ش به یه نحوی نتیجه گرفتم و تاثیرات مشهودی داشتن برام
بهترینش م تجسم خواسته و تمرینات شکرگزاری بود و البته دوست داشتن خود(تو آینه به خودم ابراز علاقه و عشق میکردم و این باعث بالا رفتن عزت نفسم شد) ک ارتعاشم رو خیلی بالا برد(ارتعاش ک بالا بره نتیجه حاصل میشه) و چند ماه بعد بزرگترین خواسته م ک بیشتر از ۶ سال براش دعا و گریه و التماس و نذرو نیاز کرده بودم دریافت کردم 
پس دنبال این نباش ک آیا کسی از مثلا فلان تمرین نتیجه گرفته یا نه حتما توام امتحانش کن (مطمئنأ نتیجه بخش بوده ک خیلیا توصیه کردن)
بازم اگ سوالی بود در خدمتم💙💐