2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 60 پست
چله یاسین گرفتم آیت الکرسی رو هم هر روز میخونم منزلم اضافه میکنم ببینم شرشون  از سرم کوتاه میشه ...

ایشالله به صلاحتان باشه کم بشه. تو حکمت خدا اصلا شک نکن. حتما اتفاق بهتری برات میخواد رقم بزنه من خیلی اعتقاد دارم. 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون جذب من چند روز میخونم راجب قرض پول از خدا شنیدی شما؟ روزی 1 میلیون میگیری ازش تا 365 روز؟  ...[/QUOTE]

همون تمرینی ک باید حتما هرروز پولتو خرج کنی ؟

اگ منظورتون همینه ک راستش من تاحالا امتحان نکردم یعنی تا حالا برای مسائل مالی با قانون جذب پیش  نرفتم چون خواسته های من مالی نبوده

دوست عزیز یه توصیه خواهرانه اونم اینکه وقتی خواسته ای داری یا مشکلی ک میخوای حل شه هر روش و تمرینی ک یاد گرفتی رو حتما حداقل یه بارم ک شده امتحان کن چیزی رو ک از دست نمیدی برعکس ممکنه خواسته ت با یکی از همین روش ها برآورده بشه

من هرروش و تمرین تازه ای ک یاد میگیرم (صندوق توکل،نامه به فرشته،تمرینات شکرگزاری کتاب معجزه شکرگزاری ،ایموشن کد،پاکسازی،و....)رو حتما یه بارم ک شده امتحان میکنم میتونم به جرأت بگم ک از همه ش به یه نحوی نتیجه گرفتم و تاثیرات مشهودی داشتن برام

بهترینش م تجسم خواسته و تمرینات شکرگزاری بود و البته دوست داشتن خود(تو آینه به خودم ابراز علاقه و عشق میکردم و این باعث بالا رفتن عزت نفسم شد) ک ارتعاشم رو خیلی بالا برد(ارتعاش ک بالا بره نتیجه حاصل میشه) و چند ماه بعد بزرگترین خواسته م ک بیشتر از ۶ سال براش دعا و گریه و التماس و نذرو نیاز کرده بودم دریافت کردم 

پس دنبال این نباش ک آیا کسی از مثلا فلان تمرین نتیجه گرفته یا نه حتما توام امتحانش کن (مطمئنأ نتیجه بخش بوده ک خیلیا توصیه کردن)

بازم اگ سوالی بود در خدمتم💙💐

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
قانون جذب من چند روز میخونم راجب قرض پول از خدا شنیدی شما؟ روزی 1 میلیون میگیری ازش تا 365 روز؟ &nbs ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی اتفاقا چند روز دارم مراقبه گوش می کنم و مطالعه تو این زمینه ها .میشه سوالات و بپرسم اگه وقت داری 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
قانون جذب من چند روز میخونم راجب قرض پول از خدا شنیدی شما؟ روزی 1 میلیون میگیری ازش تا 365 روز؟ &nbs ...

اتفاقا اصلا برام مهم نیست دیگران نتیجه گرفتن یا نه مهم برای من ابنه که خودم انجام بدم و حتما نتیجه میگیرم چون خالصانه میخوام. .فقط میخوام تجربیات دوستان استفاده کنم 

راستش همبن که شما اومدی تو تایپیک من و میخوای بهم اطلاعات بدی همون قانون جذب که از خدا خواستم ازین طریق بخواسته هام برسم و افرادی بهم کمک کنن

دوست عزیز هروقت فرصت کردین هم قرض از خدا و بقیه چیزهایی که تجربه داشتین و بهم بگو عزیزم 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی اتفاقا چند روز دارم مراقبه گوش می کنم و مطالعه تو این زمینه ها .میشه سوالات ...

البته، عزیزم هر سوالی داری بپرس،خوشحال میشم بهتون کمک کنم 

عزیزم در مورد سوالتون تو اخرین پست👇 متاسفانه من در مورد این تکنیک اطلاعات چندانی ندارم البته چندباری تو تاپیکهای مختلف دیدم ک کاربرا در موردش نوشتن ولی من اهمیت ندادم چون خواسته م مالی نبوده

ولی فک میکنم به این صورته ک هرروز یه میلیون به حساب خیالیتون واریز میشه و شما باید حتما تمام اون مبلغ رو خرج کنین هرچی دوست دارین باهاش بخرین ولی قرض دادن و اینا نباشه 

مثلا امروز ۱میلیون براتون واریز میشه باید تا قرون اخرشو برا خودتون خرجش کنین ،فردا ۲میلیون واریز میشه باید خرج کنین روز سوم ۳ میلیون و تا یکسال ک ۳۶۵میلیون میشه 

البته خودتونم درموردش یه سرچی بکنین تو همین نی نی سایت دقیقا بدونین چطوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

این پست یکی از دوستان نی نی سایتی در این مورد👇

بايد از الان تصور كني هر روز يه ميليون بيشتر به حسابت واريز ميشه و بايد تا خر شب خرجش كني مثلا امروز يه ميليون فردا دو ميليون و نبايد اين پولو از سرتون باز كنيد مثلا امروز يه گوشي بخريد باز فردا يه گوشي ديگه چون معقول نيست هيچي هم تهش نبايد بمونه و بايد اون خريداتونو با تمام سلولاتون لمس كنيد مثلا لباسو تو تنتون فرض كنيد.معجزه ميكنه.فقط اگه يه شب انجام نداديد بايد باز از اول شروع كنيد

عزیز نکته ش اینه ک حتما همون روز باید کاملا خرجش کنی و تا یک سال باید این تکنیک رو ادامه بدی

اینم گفتن ک همون ماه اول نتایج مثبتی میبینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1783028/تكنيك-هاي-قانون-جذب

اینم لینک تاپیکی ک در مورد این تکنیک گفتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این پست یکی از دوستان نی نی سایتی در این مورد👇 بايد از الان تصور كني هر روز يه ميليون بيشتر به حس ...

ممنون عزیزم نت پایین دیر جواب میدم ببخشید. 

من فعلا متفرقه دارم میخونم و گوش میدم نمیتونم جمع بندی کنم از کجا استارت بزنم میشه کمکم کنید؟ مثلا اول چیزی گوش بدم یا بخونم؟ ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1783028/تكنيك-هاي-قانون-جذب اینم لینک تاپیکی ک در مور ...

مرسی عزیزم چه تایپیک خوبی هست باید بخونم ممنون ارت ایشالله هرچی میخوای بهش برسی عزبزم