2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم بیایین بگم 😢😫😅

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 40 پست

وا این چه حرفیه واقعا بعضیا قدر این چیزا رو نمیدونن.اون خودش بیشتر از تو میدونه قرض و وام داره ولی تو مهم تر بودی.شوهره من نه قرضی داره نه چیزی خیلی هم پول داره ولی اصن به روی خودش نیاورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان ابراز ناراحتی نکن چون این تو دهنش میمونه و دیگه هیچی برات نمیخره و کلی هم بهش برمیخوره.

استفاده کن و لذتش روببر حتما میتونه پولش رو بده و حسابش رو کرده وگرنه یه چیز ارزونتر میخرید.

کلی ازش تشکر کن.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامانم انقد غرررر زد گفت به جای خونه درست کردن گوشی میخره شوهرت

ب حرف هیچ کس گوش نده

منظورم اینه ک نذار حرف کسی رو افکارت و رفتارت با شوهرت اثر بذاره

زندگی خودتو تلخ نکن

برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
مامانم انقد غرررر زد گفت به جای خونه درست کردن گوشی میخره شوهرت

ن گلم زیاد ب دل نگیر 

الان تو این دوره و زمونه تنها چیزی ک میتونه مارو خوشحال کنه سلامتیه  و برای بعضیام کادو گرفتن.... ن خونه ساختن ن گوشی خریدن ... حالا ک شوهرتون گوشی خریده باید تشکر کنی ‌و خداروشکر کنی ب خاطر سلامتی ... خونه هم ایشالا میسازید

دلبر ناب دلم