2777
2789
عنوان

اسم پناه

171 بازدید | 15 پست

سلام سلام دوستان من اسم پناه و خیلیییی دوست دارم واسه دختر آیندم ولی انگار میگن ثبت احوال واسه دختر قبول نمیکنه شما اطلاع دارین که چه جوریه و اگه اسم قشنگی مثل پناه میدونین پیشنهاد بدین ممنونم

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

ماهور خیلی خوش آواست ب نظرم

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩

اسم‌دخترشاهرخ استخری پناهِ

فک نکنم مشکلی داشته باشه

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتی پناه نمیدونم چرایادنگاه ولبخندافتادم😕ای خداهنوزنمیتونم اسم لبخندروهضم کنم😬

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

دخترعمه ام‌اسم دخترشو گذاشته فک نکنم مشکلی باشه

خودت برو تو سایت ثبت احوال این اسم‌سرچ کن ببین ثبت هست

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد