2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا کمکم کنید

91 بازدید | 5 پست

سلام.بچها برای شیر گرفتن زنظرتون یکدفعه جواب میده یا کم کم.بچم خیلیییی وابستس واقعا هم منو دار اذیت میکنه هم خودش دار اذیت میشه.

ازیک سالگی۱۱کیلو الان که۲۱ماهشه۱۱کیلوهست

تعداد رای : 11
نظرسنجی
یک دفعه
3
27%
به مرورو
8
72%
💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

خواهشا یهو ازش نگیر. بچه داغون میشه. به خصوص که میگی وابسته ست. من پسرمو 2 ماه طول کشید تا از شیر گرفتم. ولی نه خودم اذیت شدم نه اون. جاریم که بچه شو یهو از شیر گرفته بود تا مدتها درگیر بود. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهشا یهو ازش نگیر. بچه داغون میشه. به خصوص که میگی وابسته ست. من پسرمو 2 ماه طول کشید تا از شیر گر ...

میترسم نتونم یکدفعه اخه ۲۴ دار حال مکیدن.خدا خودش کمکم کنه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
نه اصلا.مادرشوهرم میگ شوهرمم اینجور بود۱قاشق غدا نمیخورد  از شیر گرفتش درست شد

فیله و بال مرغ و بلدرچین بگیر حسابی طعم دارش کن با لیموی تازه و نمک و یکم فلفل سیاه و فلفل دلمه و پیاز و زعفرون بزار ۷، ۸ ساعت باشه قشنگ.لعد ب همسرت بگو با ذغال خودسوز کباب کنه براش ببین نتیجش چی میشه.من بچم از ۶ ماهگی تا یک سال و سه ماهگی یک کیلو اومد روی وزنش متخصصش گفت بگیرش از شیر نگرفتم.مادرشوهرمم ازین حرفا زیاد میزد.چند روز بستمش ب کبابی .آش حبوبات و آش رشته و کله پاچه

هم درست میکردم روزی یه وعده پوره میدادم بهش با قطره چکون بزرگا البته با هزار دردسر و بازی و سرگرمی و عوض کردن فضا ک همسرم همکاری کرد.در کل ..نتیجه داد معدش جون گرفت الان خیلی راحت غذا میخوره.غذاهای خوش خوراک دیگم هست اگر بخای میگم بهت ک فکر کنم بچه ها دوس دارن.البته دختر من یه فلش کلیپ داره همیشه باید باشه تا غذا بخوره